Politie Drenthe

Donderdagmiddag

Hoogevfeen, 14-12-2006

Scooterbestuurder gewond
ROSWINKEL Een 52 jr. scooterrijder uit Emmen raakte donderdagmorgen gewond bij een verkeersongeval op de T-kruising van de Lagewijk NZ en de Roswinkelerstraat in Roswinkel. De man reed over het fietspad langs de Roswinkelerstraat. Een vrachtauto met aanhangerwagen naderde vanaf de Lagewijk NZ de kruising en stopte iets te laat. De voorkant van de vrachtauto stond deels op het fietspad. De scooterbestuurder schrok daarvan, remde krachtig en gleed tegen de zijkant van de vrachtauto. De man is met lichte verwondingen voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen.

Auto gestolen
ASSEN Tussen woensdagavond 19.00 uur en donderdagmorgen 12.00 uur is vanaf een parkeerplaats aan de Kanaalstraat in Assen een grijze Opel Kadett gestolen. De eigenaresse ontdekte donderdagmorgen dat haar auto verdwenen was.

De politie controleert
HOOGEVEEN/ALTEVEER Bij een verkeerscontrole op de Toldijk in Hoogeveen en het Alteveer in Alteveer bekeurde de politie donderdagmorgen zes automobilisten omdat ze geen autogordel droegen. Op de kruising Zuidwoldigerweg met de Jos van Aalderenlaan zijn donderdagmorgen 14 fietsers bekeurd die de verlichting niet voor elkaar hadden.

ZUIDLAREN Op de Schipborgerweg in Zuidlaren bekeurde de politie donderdagmorgen negen fietsers zonder goede verlichting.

WESTERBORK Ook in Westerbork is donderdagmorgen gecontroleerd op het gebruik van fietsverlichting. Daar was er maar eentje in overtreding.

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van politie Drenthe, dan kunt u bellen met tel. 0592 - 36 1280.