Siemens

Persbericht

0612.872

Den Haag, donderdag 14 december 2006

Siemens-distributeur Televersal winnaar CRN Channel Awards 2006

Tijdens de 9e uitreiking van de CRN Channel Awards is Siemens-distributeur Televersal Communication Partners uitgeroepen tot Best Telecom Distributor of the Year. De CRN Channel Awards worden ieder jaar uitgereikt en zijn binnen de ICT-branche inmiddels zeer gewaardeerd. Het feit dat een distributeur waar Siemens nauw mee samenwerkt een award heeft ontvangen, geeft aan dat er veel vertrouwen is in de producten en oplossingen van Siemens.

Martin Roeffen, Managing Director van Siemens Enterprise Communications, is opgetogen en trots om samen te werken met een distributeur die zich weet te
onderscheiden in het indirecte kanaal: "Televersal is typisch zo'n distributeur die er alles aan gelegen is de dealer succesvol te maken en dat zie je terug in de groei van Televersal en de waardering door haar dealers"

Quote Televersal: Het is een prachtige onderscheiding die door onze klanten als dank aan ons personeel is gegeven. Een dikke pluim die ze ook verdiend hebben!

Voor Siemens zelf is de Award een bevestiging dat het bedrijf op de goede weg is. De onderneming voelt zich in haar strategie gesterkt en zal de samenwerking met haar partners de komende tijd verder uitbreiden.

Siemens Communications is wereldwijd een van de grootste aanbieders in de telecommunicatie-industrie. Als enige onderneming in deze branche biedt Siemens haar klanten een compleet productenspectrum van losse toestellen voor de consument thuis tot en met complexe netwerkinfrastructuren voor ondernemingen en exploitanten inclusief bijbehorende diensten. Siemens Communications is wereldwijd toonaangevend op het gebied van innovaties bij convergente technologieën, producten en diensten voor mobiele, vaste en bedrijfsnetwerken.

Nadere inlichtingen voor de redactie:
Afdeling Persvoorlichting, Josje Mosies
Tel.: (070) 333 2095
E-mail: josje.mosies@siemens.com
Voor alle Siemens persberichten zie: www.siemens.nl/persinfo