Heijmans N.V.

P E R S B E R I C H T

Best, 12 december 2006

Start bouw winkelcentrum De Vallei in Dalem-Zuid

Op donderdag 14 december aanstaande verricht wethouder J. Hamming van de gemeente Tilburg de officiële handeling ter gelegenheid van de start bouw van winkelcentrum De Vallei in Dalem-Zuid. Deze feestelijke bijeenkomst markeert de realisatie van een geheel nieuw buurtwinkelcentrum in de Reeshof te Tilburg.

De Vallei heeft een oppervlakte van bijna 4.000 m2 en wordt gerealiseerd op het terrein dat wordt begrensd door de Spaarnwoudelaan/het Spaarnwouderpad, de Saasveldstraat, de Reuverlaan en de Donge Vallei. Een grote fullservice-supermarkt en overige winkels voor de dagelijkse benodigdheden krijgen hun plek in het nieuwe winkelcentrum. Een parkeerterrein met 150 gratis parkeerplaatsen direct voor de winkels garandeert een goede bereikbaarheid. Daarnaast worden er zo'n 58 appartementen gerealiseerd, deels gelegen boven de winkels en deels in een separaat woongebouw.

Rond het najaar van 2008 zal de bouw gereed zijn en kunnen omwonenden in De Vallei terecht voor hun dagelijkse benodigdheden en boodschappen. Het winkelcentrum is een ontwikkeling van VOF Ontwikkelingscombinatie Witbrant-West, een samenwerking tussen Heijmans Vastgoed en Volker Wessels Vastgoed. Deze ontwikkelingscombinatie is al geruime tijd actief in Tilburg en onder andere verantwoordelijk voor de realisatie van de nieuwbouwwijk Witbrant-West.


---

Noot voor de redactie;