Gemeente De Wolden


Zuidwolde, 1 december 2006



Persuitnodiging

Opening Nordic Walking route Echten/Ruinen

De eerste Nordic Walking route in de gemeente De Wolden wordt op donderdagmiddag 14 december geopend door wethouder A. van der Ziel-Nauta. De officiële openingsactiviteit vindt plaats van 13.45 uur tot 16.00 uur vanuit Recreatiecentrum Van Harte, Ruinerweg te Echten.

Het programma voor deze middag is als volgt:
13.45 uur: Aanvang bij Recreatiecentrum Van Harte. 14.00 uur: Uitleg over Nordic Walking door de heer H. Hartog (directeur Recreatieschap Drenthe). 14.30 uur: Clinic Nordic Walking door instructrice Ina Alblas. 15.30 - 16.00 uur: Gelegenheid voor hapje en drankje in Recreatiecentrum Van Harte.

Vanuit het project Outdoor Offensief Drenthe is de Nordic Walking route in de boswachterij Ruinen/Echten mogelijk gemaakt onder toezicht van het Recreatieschap. In nauwe samenwerking met Staatsbosbeheer en Nordicwalkingnet.nl is de 18,6 kilometer lange route uitgestippeld en in het veld uitgezet. De Nordic Walking route is medegefinancierd door de Europese Unie, EFRO en Leader+, Samenwerkingsverband Noord-Nederland, EZ/Kompas, Provincie Drenthe en Recreatieschap Drenthe.

//////////////////////////////////




Gemeente De Wolden