Gemeente Zoetermeer

Chapeau beeld voor mevrouw F. Besuijen in Buytenwegh

Als dank voor de inzet voor de veiligheid en de leefbaarheid in de wijk Buytenwegh ontvangt mevrouw F. Besuijen het unieke Chapeau beeld uit handen van wijkwethouder Edo Haan.

Mevrouw Besuijen heeft zich de afgelopen jaren bijzonder verdienstelijk gemaakt als secretaris van het buurtpanel Rodebuurt. Vanuit deze functie heeft zij nauw contact met de wijkpost en met Woningbouwvereniging Vidomes. Ook door deze inzet is de gemeente in staat om in te spelen op actuele ontwikkelingen in de wijk, samen met de ketenpartners.

Door de inzet van actieve burgers zoals mevrouw Besuijen, kunnen de inwoners en de gemeente er samen voor zorgen dat Zoetermeer een mooie, prettige stad blijft om in te wonen en te leven: Steeds veiliger ondernemen we immers samen in Zoetermeer!

`Chapeau beeld'

Het `Chapeau beeld' is een initiatief van de gemeente Zoetermeer. Met dit gebaar spreekt de gemeente haar waardering uit voor mensen die zich inzetten voor de veiligheid en leefbaarheid in de wijk; mensen die hiermee een flinke betrokkenheid met de leefomgeving laten zien. Elke maand ontvangt een inwoner (of -organisatie) van een andere wijk een beeld.