Nieuwe foto-game voor de mobiele telefoon: MMShizzle

Mmshizzle

Amsterdam, 14 december 2006 - MMShizzle draait om fotografie, snelheid en creativiteit. Deelnemers aan het spel krijgen elke dag een SMS-bericht met daarin een opdracht tot het fotograferen van een bepaald object. Deze foto dient vervolgens per MMS verstuurd te worden naar MMShizzle. Elke week worden de dagelijkse tijden voor alle deelnemers opgeteld en voor de snelste 3 zijn er mooie prijzen te verdelen.

Het innovatieve MMShizzle is anders dan bestaande spellen op de mobiele telefoon. De opdrachten lopen erg uiteen en sommige objecten vormen een heuse uitdaging. Een pen heeft iedereen wel in huis, maar vind maar eens een trein als je op Texel woont, en ga maar eens op zoek naar een schaap in het centrum van Amsterdam. Er is dus maar weinig voor nodig om mee te doen aan MMShizzle: een mobiele telefoon met fotocamera, de mogelijkheid om MMS berichten te versturen en een heel klein beetje inventiviteit.

Bezoek voor meer informatie de website www.mmshizzle.com. Als je meteen wilt beginnen met spelen, stuur dan het bericht MMS AAN naar 4414. Je maakt dan vanaf de eerste opdracht kans op één van de weekprijzen: de populaire Sony PSP voor de winnaar en als tweede en derde prijs een iPod Nano en een Powerball.