EDS en Towers Perrin sluiten HR-outsourcingsdeal met Bank of America

Capelle a/d IJssel, 14 december 2006 - De Bank of America, een van 's werelds grootste financiële instellingen, heeft een contract getekend met ExcellerateHRO, de vorig jaar opgestarte joint venture van EDS en Towers Perrin. ExcellerateHRO zal administratieve HR-diensten gaan leveren voor de Bank of America. Binnen het vijfjarig contract dat de twee partijen hebben afgesloten, levert ExcellerateHRO diensten aan de meer dan tienduizend partners van de Bank of America in de UK, Ierland en Canada.

ExcellerateHRO richt zich op het leveren van een volledig dienstenpakket op het gebied van HR-outsourcing. Het contract dat is afgesloten tussen Bank of America en ExcellerateHRO is een uitbreiding op de diensten die reeds door ExcellerateHRO werden geleverd. Het aantal vestigingen dat wordt ondersteund in de UK is uitgebreid en ook vestigingen in Ierland en Canada worden nu ondersteund.

"We zijn erg blij dat de Bank of America ervoor heeft gekozen om zijn relatie met ExcellerateHRO verder uit te breiden", aldus Kathryn Kelly, President van ExcellerateHRO. "We kijken ernaar uit om aan de behoeften van de Bank of America te voldoen, met onze reeds bewezen succesvolle oplossingen en diensten."

Sinds de oprichting in maart 2005, heeft ExcellerateHRO nieuwe contracten getekend en oude hernieuwd tegen een waarde van meer dan 550 miljoen dollar. Hieronder vallen diensten als HR Outsourcing, de uitkeringsadministratie, payroll-diensten en ondersteuning bij overplaatsing.

Over EDS
EDS, één van 's werelds meest vooraanstaande ICT-dienstverleners, levert zakelijke en technologische oplossingen aan zijn klanten. EDS was meer dan 40 jaar geleden grondlegger van de it-outsourcing markt. Vandaag de dag levert EDS een breed dienstenportfolio voor outsourcing van informatietechnologie en bedrijfsprocessen aan klanten in de industrie, financiële dienstverlening, gezondheidszorg, telecommunicatie, energie, transport, retail en overheid overal ter wereld. De aandelen van EDS worden verhandeld op de beurzen van New York (NYSE) en Londen. Kijk voor meer informatie op eds.com of eds.nl. Klanten van EDS in Nederland zijn onder andere ABN AMRO Bank, Aegon, DSM, Koninklijke Ahold en het ministerie van Verkeer & Waterstaat.