Ingezonden persbericht


USP lanceert het Bouwforum

Rotterdam - Steeds meer internetgebruikers ontdekken dat het gebruik van forums op internet een enorme toegevoegde waarde kan bieden. U kunt via online forums vragen voorleggen of discussie voeren met gelijkgestemden of vakgenoten die u op andere wijze niet eenvoudig zou kunnen bereiken. Zie hier het grote voordeel van een forum. Er zijn forums voor zeer uiteenlopende doelgroepen: gelijkgestemden, autobezitters, vakantiegangers, medici en vaak is de doelgroep nog veel specifieker dan dat.

Voor de bouwsector is kennis van groot belang. Technische kennis, marktkennis, kennis van wetgeving, etc..; ze zijn allen vereist voor een rendabel en continu opereren van uw organisatie. Het probleem is voor velen dat kennis moeilijk vindbaar is, of vaak niet pragmatisch genoeg voor degenen in de bouwbranche. In verschillende bouw onderzoeken die USP Marketing Consultancy doet, blijkt dan vaak de behoefte aan een ontmoetingsplaats met collega's uit de sector waar kennis mee kan worden gedeeld.

USP onderkent deze grote behoefte en lanceert daarom nu het bouwforum. Professionals uit de bouw kunnen geheel gratis en op eenvoudige wijze in contact komen met precies die vakgenoten die een antwoord kunnen hebben op hun brandende kwestie. Voor het eerst kan men met vakgenoten uit heel het land tips en ideeën uitwisselen over onderwerpen als trends, materialen, juridische kwesties, handige websites, personeel, techniek, faalkosten en alles wat men nog meer wil.

Ga snel naar http://www.bouwpanel.nl/forum/index.php, het USP bouwforum, schrijf u direct in en ontmoet uw vakgenoten!

Citaat van één van de eerste gebruikers:
'Prima initiatief! Ik heb prompt gebruik gemaakt van dit forum en hoop dat het zich voorspoedig ontwikkeld.'

drs. Erik Reissenweber
De auteur is verbonden aan USP Marketing Consultancy. USP Marketing Consultancy voert als onderzoeks- en marketingadviesbureau continu marktonderzoek uit voor onder andere toeleveranciers, brancheorganisaties en uitgevers binnen de bouw. USP heeft vorig jaar ook www.bouwpanel.nl opgezet. Hierbij zijn nu al ruim 13.000 organisaties uit de ontwerpende en uitvoerende (af)bouw en installatie aangesloten. Wanneer u meer informatie wenst over de activiteiten van USP of de mogelijkheden binnen het Bouwpanel kunt u bellen naar tel: 010-2066900.


---- --