Na twee jaar CD stilte brengt Wibi Soerjadi een nieuwe CD uit


AMSTERDAM, 20061212 -- In zijn missie om klassieke muziek voor een breder publiek toegankelijk te maken heeft de meesterpianist een CD samengesteld met diverse stukken die iedereen wel eens heeft gehoord. Klassieke muziek is van alle tijden en voor iedereen. Met dit moto heeft Wibi Soerjadi de afgelopen jaren rond gelopen en kwam tot de conclusie dat zijn nieuwe CD een "All-Time Classics" album zou moeten worden. Een CD met een verzameling van zogenaamde piano "toppers" die voor iedereen toegankelijk moet zijn. Door ook eigen werk en een Disneytranscriptie toe te voegen is het een drempelverlagende klassieke CD voor iedereen.

In samenwerking met de opnameleider Jean-Marie Geijsen van Polyhymnia International is er gewerkt aan een bijzondere microfoonopstelling om de verfijnde motoriek, briljante toucher en veelzijdige klankkleur van Wibi Soerjadi nog beter weer te geven. Vanwege deze manier van opnemen zijn er details te beleven die normaliter niet of nauwelijks in de concertzaal zijn te horen.

De eerste exemplaren van de CD "All-Time Classics" zullen donderdagavond 14 december worden gesigneerd door Wibi Soerjadi in platenzaak FAME te Amsterdam. Wibi Soerjadi zal daar tevens een mini-recital geven. Ter gelegenheid van zijn 25 Jarig Jubileum zal hij 25 gratis exemplaren van "All-Time Classics" weggeven onder de belangstellenden.