Partnership Déhora Consultancy Group en Icron Technologies


Adviesbureau en softwareleverancier samen beter in staat planningsvraagstukken te beantwoorden

AMSTERDAM, 20061214 -- Adviesbureau Déhora Consultancy Group en de internationale Supply Chain Planning softwareleverancier Icron Technologies zijn een partnership aangegaan. Door toegenomen belang en complexiteit van planningen is ondersteuning met geavanceerde software bij optimalisatie van planning een cruciaal onderdeel geworden. De twee organisaties hebben de samenwerking gezocht om klanten beter te ondersteunen bij het ontwerp en implementatie van geavanceerde planningsoplossingen. Déhora en Icron verwachten gezamenlijk meerwaarde te kunnen bieden door de expertise en producten te combineren.

Het efficiënt en effectief organiseren van de toekomst in de tijd vorm één van de kernthema's van Déhora. Ben Jansen, directeur van de Déhora Consultancy Group is dan ook enthousiast over het partnership: "Met Icron kunnen we dit thema goed vorm geven: de software van Icron biedt ons de mogelijkheid om onze klanten te helpen met een geavanceerde planningsoplossing. In de werkwijze van Icron wordt het mogelijk gemaakt onze klanten stap voor stap een oplossing aan te bieden. In de praktijk vaak een betere oplossing dan software implementaties waarbij in één keer het hele planningssysteem wordt aangepast. Dat, en de relatief lage kosten van de software en de gebruiksvriendelijkheid van de software zal onze klanten aanspreken.

Nejdet Pamuk, directeur Icron Technologies, zegt het volgende over het partnership: "Onze samenwerking zal een verdere invulling betekenen van complexe supply chain management vraagstukken. De hoogwaardige expertise van Déhora die zij de afgelopen twintig jaar hebben opgebouwd en hun klant- en resultaatgerichtheid gecombineerd met Icron's wereldwijd bewezen planningstechnologie garandeert in korte tijd een effectieve en geoptimaliseerde Work Force planning."

De Déhora Consultancy Group is een full service organisatie-adviesbureau met vestigingen in Amsterdam en Antwerpen. Het aantal medewerkers bedraagt circa 70. In de bijna 20 jaar van haar bestaan is de Déhora Consultancy Group uitgegroeid tot marktleider in de Benelux op het gebied van planning en scheduling. Onderdelen van de Déhora Consultancy Group zijn advies, training, research, detachering en software.

Icron Technologies is een internationaal opererende organisatie, met kantoren in Amsterdam, Singapore, Istanbul en Schaumburg (USA), gespecialiseerd in het creëren, distribueren en leveren van geavanceerde planning tools. Deze hulpmiddelen zijn, met name door hun flexibiliteit in de technologie, inzetbaar zowel in de industrie als bij service-organisaties. De Icron producten voor planning op de verschillende niveaus (strategisch, tactisch en operationeel) zijn dan ook terug te vinden bij grote international organisatie zoals Ford, Fiat en LG-Electronics maar ook in het MKB zoals bij Pacton (trailerbouw) in Ommen en publiek/private instellingen zoals het openbaar vervoer, universiteiten en zorginstellingen.





Ingezonden persbericht