Politie Zeeland


---


W-3376-2006 Aanhoudingen ontvoering op station Middelburg

Politie en Justitie in Zeeland zijn een onderzoek gestart naar een bedreiging gevolgd door een wederrechtelijke vrijheidsbeneming welke vanmorgen omstreeks 10.55 uur heeft plaatsgevonden op perron 2 (Vlissingen richting Goes) van het NS-station in Middelburg.

Het betrof een bedreiging gevolgd door een wederrechtelijke vrijheidsbeneming van een klein kind door drie mannen. Bij het treffen op het perron waren twee kinderen aanwezig. Na de bedreiging hebben de drie mannen het jongetje, leeftijd 1,5 jaar, met onbekende bestemming meegenomen.

Politie en Justitie hebben vervolgens een crisisteam geformeerd om het kind terug te vinden en de verdachten aan te houden.

Dit onderzoek heeft er toe geresulteerd dat het kind vanavond omstreeks 19.30 uur is teruggevonden in de Hercules Segherslaan in Vlissingen. Alle aanwezigen in het pand, namelijk een 23-jarige man uit Vlissingen en twee vrouwen, leeftijd 32 en 55 jaar zijn aangehouden hierbij aangehouden.

Omdat bij deze ontvoering vermoedelijk nog meer mensen betrokken waren, zijn vanavond verder nog twee mannen in Vlissingen aangehouden, leeftijd 31 en 52 jaar beiden uit Vlissingen.

Politie en Justitie stellen nu een nader onderzoek in naar dit incident.


---- --