ID&T


Innercity 2006

Zaterdag 16 december is de RAI in Amsterdam voor de negende keer het toneel voor Innercity. Vorig jaar is ID&T met dit toonaangevende evenement een nieuwe weg ingeslagen. Waar het voorheen plaats bood aan 8 zalen en een vast 'city' of 'country' thema, werd vorig jaar gekozen om juist innovatieve dancemuziek de leidraad voor de avond te laten zijn. Innercity 2006 geeft vervolg op de editie van 2005 waarbij de artiest en zijn muziek centraal stond.

Innercity biedt 5 podia; een club/house zaal welke diep geprogrammeerd wordt, een minimal podium, een techno podium waar stevigere techno ten gehore wordt gebracht, Michel de Hey host een zaal met artiesten van zijn 'Recorded in Rotterdam' cd met louter artiesten van eigen bodem en last but not least een electro/house zaal.
Elke zaal zal niet alleen muzikaal, maar ook qua uitstraling, gevoel en sfeer een unieke inrichting krijgen. Zo zal de RAI op 16 december 2006 de grootste club van Europa vormen, vijf intieme clubs onder één dak. Er is gekozen voor een kleinere opzet van maximaal 12.000 man om het intieme en opzwepende club en techno gevoel vol tot z'n recht te laten komen.

Innercity 2006 draait om muziek. Het gaat over stijlen die al meer dan 15 jaar de basis zijn voor alle vormen van dance. Het gaat ook over stromingen die de laatste jaren aan een serieuze opmars bezig zijn in clubs en festivals over de hele wereld. Het gaat over de 'grote namen' die hun strepen verdient hebben door jarenlang aan de top mee te draaien. Maar het gaat ook over nieuwe DJ's, die net weer een andere visie hebben op de 'sound' van nu en die van de toekomst. Op Innercity is muziek het antwoord.
Als muziek en DJ's de boventoon voeren is de line-up belangrijk. Deze wordt in de eerste week van oktober op gepaste wijze gepresenteerd op ID-T.com. De kaartverkoop voor Innercity begint op 30 september.

FACTS:
Naam: Innercity 2006, Music is the answer
Locatie: Amsterdam RAI
Datum: 16 december 2006
Organisatie: ID&T Innercity BV
Tijden: 22:00 - 07:00 uur
Tickets: 47,50 euro (ex. Fee)
Tickets online: www.ticketonline.nl

Voorverkoop:
Tickets zijn verkrijgbaar bij alle 1.000 filialen van Ticketbox, Free Record Shop, Primera, Zigger en de bekende voorverkoopadressen
Reserveringslijn: 0900 300 6000 (45 cpm)
Min. Leeftijd: 18 jaar
Website: http://www.innercity.nl

Geplaatst op: 06-09-2006