Gemeente Hulst


Persbericht - 21.11.2006

Sportdebat

Op zaterdag 16 december 2006 vindt een sportdebat plaats in het Hulster stadhuis. Het debat begint om 14.00 uur. Tijdens het sportdebat komt de uitslag van de sportenquête en de enquête voor de verenigingen uitgebreid aan bod. De sportenquête is steekproefsgewijs verstuurd naar ruim 2.000 inwoners van de gemeente Hulst. Verder is ook een enquête aan sportverenigingen verstuurd. Aan de hand van de uitslag van de enquêtes worden 4 stellingen geformuleerd. Deze stellingen hebben betrekking op het sporten zelf, de accommodaties en de sportverenigingen. Aan de hand van de stellingen wordt vervolgens een discussie uitgelokt.

Het debat zal plaatsvinden in kleine groepjes waarin elke partij is vertegenwoordigd, te weten: gemeentebestuur, sportverenigingen, commerciële sportinstellingen en burgers. In verschillinde ruimtes zullen de groepjes afzonderlijk van elkaar discussiëren over de 4 stellingen. Daarna komen de deelnemers weer bij elkaar en zal een vertegenwoordiger van elke groepje de conclusies presenteren.

Mensen die willen deelnemen aan het Sportdebat, kunnen zich aanmelden bij het team Welzijn van de gemeente Hulst, telefoon 0114-389374.
---

Gemeente Hulst
Team Communicatie
Jolanda Hartman.
Tel : 0114-389137
Email: jha@gemeentehulst.nl