Gemeente Wassenaar

Afsluiting (oude) waalsdorperweg en gedeelte landscheidingsweg

verwante onderwerpen:

2006 Kaartje afsluiting Oude Waalsdorperweg2006 Bewonersbrief afsluiting Oude Waalsdorperlaan
Wassenaar, 7-12-2006

De boormachine wordt in delen getransporteerd van de bouwlocatie Hubertusduin (aan de Waalsdorperweg, Den Haag) naar de bouwlocatie Landscheidingsweg (Den Haag, vlak naast het ecoduct). Voor dit zware transport worden de Waalsdorperweg, de Oude Waalsdorperweg en een deel van de Landscheidingsweg afgesloten voor het verkeer.

Afsluitingen
De Waalsdorperweg wordt zaterdag 16 december om 19.00 uur afgesloten, zodat de voorbereidende werkzaamheden veilig uitgevoerd kunnen worden. De Oude Waalsdorperweg en de Landscheidingsweg (vanaf de Wittenburgerweg tot aan de Van Alkemadelaan en vice versa) worden vanaf 22.00 uur afgesloten, als het transport gaat rijden.

Het verkeer richting Wassenaar kan, komend vanaf de A4, doorrijden tot aan de Wittenburgerweg. Ook verkeer vanaf de Buurtweg kan de oprit naar de Landscheidingsweg/N14 normaal gebruiken.

Onder verwante onderwerpen vindt u de een kaartje met daarop de wegaflsuiting aangeven en de bewonersbrief daar naar omwonenden is vertsuurd door de gemeente Den Haag.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.denhaag.nl/hubertustunnel en op www.n14-norah.nl.