Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

4 december 2006

Kerstactie in de binnenstad:
Gratis toegangskaarten winnen voor de ijsbaan

AMERSFOORT - Vanaf vrijdag 8 december staat ie er weer: de ijsbaan op het Lieve Vrouwekerkhof. Wie in de weekenden van 16, 17, 23 en 24 december in de binnenstad van Amersfoort komt winkelen, maakt zomaar kans op een gratis entreekaartje voor een middagje onvervalst schaatsplezier.

Tweeduizend kaarten
Amersfoort Kerststad. De Stichting Binnenstadsmanagement Amersfoort en de Stichting Kerst in Amersfoort doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze keistad tijdens de wintermaand volop in kerstsfeer is gehuld. In samenwerking met de winkeliers die in de Amersfoortse binnenstad zijn gevestigd, is een actie op touw gezet, waarbij maar liefst 2.000 vrijkaarten voor de schaatsbaan worden weggegeven. Op zaterdag 16, zondag 17, zaterdag 23 en zondag 24 december deelt een kerstpromotieteam in en rond de winkels kaarten uit met daarop een nummer. Op de website www.binnenstadamersfoort.nl kan de houder van de kaart controleren of dit nummer recht geeft op een gratis toegangskaart voor de schaatsbaan. De kaart kan worden geprint en bij de kassa van de schaatsbaan worden ingeleverd.

Hoe meer actie, hoe beter
Het is de tweede achtereenvolgende keer dat de Stichting Binnenstadsmanagement Amersfoort in samenwerking met de Stichting Kerst in Amersfoort een actie in de binnenstad organiseert. Jacob du Boeuff, een van de oprichters van Kerst in Amersfoort is verheugd over de samenwerking. Hoe meer actie, hoe beter, vindt hij. 'Daarbij is het belangrijk dat we samenwerken en de activiteiten goed op elkaar afstemmen: winkeliers, horeca, ondernemers, et cetera. Een kerststad maak je met z'n allen.' Meer informatie is te vinden op www.binnenstadamersfoort.nl en www.kerstinamersfoort.nl