Ingezonden persbericht


Z o n d a g 1 0 d e c e m b e r 2 0 0 6

PERSBERICHT

URBAN LADIEZNIGHT WITH R.O.O.O.M. IN PODIUM

Hardenberg-, Zaterdagavond (16-12) aanstaande staat Podium Hardenberg al vanaf 19.00 uur in het teken van Urbanmusic. Het begint met de maandelijkse Teenageparty, volop feest met Urban DJ's en acts. Aansluitend vanaf 23.00 uur Urban Ladieznight met live on stage R.O.O.O.M. Deze topact treedt overal door het land op en maakt indruk! Zeker niet in de laatste plaats omdat ze tijdens live optredens met maar liefst negen mensen op het podium staan. Naast de club van vier (leadzangeres Romagna, producer/gitarist Ronno en rappers Stamina en DNA) komen er dan een drummer, een bassist, een toetsenist en twee achtergrondzangeressen bij. R.O.O.O.M is live op het podium op haar best en iedere show is dan ook echt een feest.

Aansluitend aan de Urban Ladieznight is er van 03.00 tot 06.00 uur The Ultimate Partymix in onze Theaterzaal. Alles is vol in bedrijf, er zijn alleen maar vrienden en natuurlijk draait de DJ de lekkerste en gezelligste partymix. En dat doen we tot 06.00 uur! Het is even doorbijten maar dan heb je ook de avond (nacht) van je leven. In onze discotheek deel 3 van de serie 'Dancemix'. Een lange nacht van 22.00 - 05.00 met de perfecte Dancemix, van clubhouse tot techno en van Top 40 tot Tiësto en natuurlijk alles wat daar tussen zit. Actuele partyinformatie lees je elke dag op www.PodiumGroep.nl.

The Pianohouse

The Pianohouse is zaterdag (16-12) weer in Grand Café Den Herdenbergher. Eens per maand presenteren we je op zaterdagavond een muziekshow met onze Piano Housevrienden die precies spelen wat jij wilt. In The Pianohouse tref je een wervelende, interactieve muziekshow. Iedere avond anders uitgevoerd door topmuzikanten. Flexibel en sprankelend entertainment. Vanavond, zaterdag 16 december, zijn ze er weer met een speciale uitvoering. Wees op tijd bij want vol is echt vol.

De Troubadour

Zaterdagavond is ons Muziekcafe De Troubadour aan de Vecht vanaf 21.00 uur open en dat wil zeggen dat je je kunt opmaken voor een heerlijke avond met de leukste muziek en honderden vrienden en bekenden. Wil je niet buiten in de wachtrij komen te staan... kom dan op tijd!

Einde Persbericht