Ingezonden persbericht


Verkadealbums bewonderen in Stadshart Amstelveen

Op zaterdag 16 en op koopzondag 17 december is in Stadshart Amstelveen een uitzonderlijke collectie nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse en andere oude Plaatjesalbums te bewonderen. In een speciale stand tegenover Douglas, tussen de panty- en sieradenshop, kunnen veel oude albums van specialist en verzamelaar Anton Siedsma uit Hoofddorp worden ingekeken, geruild, gekocht en ook getaxeerd. Neem op een van deze dagen uw albums, losse plaatjes, volgeplakte schoolschriften met (voetbal)plaatjes, enz. mee naar zijn standplaats Het is altijd weer bijzonder spannend welke nog ontbrekende oude plaatjesalbums of losse plaatjes hem worden aangeboden. Zie Site: http://hobby.clubs.nl/verkade Verkadealbums in Stadshart Amstelveen zaterdag 16 dec. 2006 van 9.30 - 17.30 uur en op koopzondag 17 dec. 2006 van 12- 17 uur. Toegang gratis.

+++++++++++++++++

Volop Kerstsfeer in Stadshart Amstelveen.

Regio - Het is weer kerst in Stadshart Amstelveen. Op 16 en 17 december kan een ieder tijdens het winkelen in het Stadshart volop genieten van een gezellige kerstsfeer, stralende kerstdecoraties en sfeervolle verlichting. Door het hele centrum klinken vrolijke kerstklanken, o.a. van een kerst accordeonist. Op zaterdag 16 dec. zingt live het kerstkoor 'Challenge' in Dickensstijl op verschillende lokaties tussen 12 -16 uur. Op zaterdag en op koopzondag 17 dec. neemt Anton Siedsma uit Hoofddorp een ieder mee naar Grootmoeders Tijd en presenteert zijn collectie nostalgische Verkadealbums, Piggelmee, Flipje Tiel en andere Plaatjesalbums, Aap-Noot-Mies-spullen en diverse oude schoolplaten. In zijn stand tegenover Douglas, tussen de panty- en sieradenshop, kunnen de albums en andere zaken worden ingekeken, gekocht, verkocht. Tevens kan meegenomen verzamelwaar door hem worden getaxeerd. Neem op een van deze dagen uw albums, losse plaatjes, volgeplakte schoolschriften met (voetbal)plaatjes, enz. mee naar zijn standplaats. Er is op beide dagen een waarzegster die de toekomst voorspelt. Een zingende kerstman, grote en kleine kerstengeltjes lopen op de koopzondag 17 dec. door het centrum om kerstvreugde te verspreiden. Een gedeelte van het Stadsplein in Stadshart Amstelveen is tot en met 7 januari 2007 voor vier weken lang omgetoverd tot een mooie en gezellige ijsbaan voor jong en oud. Zie voor meer info : www.stadshartamstelveen.nl

Verkadealbums in Stadshart Amstelveen zaterdag 16 dec. 2006 van 9.30 - 17.30 uur en op koopzondag 17 dec. 2006 van 12- 17 uur. Toegang gratis.