Digitale Gemeente Houten

Inschrijving Nieuwjaarsduik van start

zaterdag 16 december 2006 - Bron: Bewonersvereniging Aquarelle

Voor de vijfde keer organiseert Bewonersvereniging Aquarelle, in samenwerking met De Tripduikers en Scouting Schonauwen, een nieuwjaarsduik in de Rietplas te Houten.

Met een jaarlijks toenemend aantal deelnemers is de duik inmiddels uitgegroeid tot een niet meer weg te denken evenement in de gemeente Houten.
Met name (sport)verengingen worden gevraagd zich collectief aan te melden: in het verleden heeft een aantal verenigingen dit evenement aangegrepen om de clubkas d.m.v. sponsoring te spekken. Doe daarom mee aan deze duik (inschrijven kost 3,50 per deelnemer) en laat je sponsoren door familie, vrienden en bekenden. Er is, zo is uit voorgaande nieuwjaarsduiken gebleken, een aardig bedrag op te halen. Maar ook individuele deelnemers, vriendengroepen, families zijn natuurlijk van harte welkom!
De nieuwjaarsduik 2007 wordt (uiteraard) gehouden op 1 januari 2007. Het startschot zal worden gegeven om 12.00 uur door burgemeester Lamers. Deelnemers krijgen een herinneringsvaantje en een kop erwtensoep met worst of een kop warme chocolademelk.

Aanmeldingsformulieren kunnen vanaf woensdag 13 december worden aangevraagd bij aquarelle@houten.com en zijn te downloaden bij www.houten.nl/nieuwjaarsduik of af te halen bij Hoenson Thuiskantoor / Kopieerservice, winkelcentrum Het Rond.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).