Vakantiewoningplus

Petra botter

Vakantiewoning-plus gaat samenwerken met Zoekeenwoning.com

Lelystad, december 2006. Al ruim twee jaar is vakantiewoning-plus een topper op het gebied van het huren en verhuren van particuliere vakantiewoningen. Joost Maasman
-initiatiefnemer- is gestart met dit idee vanuit zijn eigen ervaringen als enthousiast huurder. Al jarenlang maakt hij samen met zijn gezin gebruik van particuliere vakantiewoningen die hij rechtstreeks bij de eigenaar boekt. Echter, het vinden van een geschikte woning bleek ieder jaar weer een hele opgave. Dat betekende voor Maasman avonden lang zoeken op het internet en het spellen van advertenties in kranten. Dus waarom niet dit aanbod bundelen? Dat zijn initiatief een dergelijke omvang zou aannemen overtreft al zijn verwachting.

Meer dan 24.000 vakantiewoningen vullen de website van Vakantiewoning-plus. En daar komen dagelijks woningen bij. Huizen, appartementen maar ook mobile homes die allen eigendom zijn van particulieren, en die zij graag verhuren in de periode dat zij er zelf geen gebruik van maken. Het bezitten van een tweede woning komt vaak voort uit een behoefte aan rust, ruimte en luxe. Men wil niet al te ver van een mooie stad een prachtige woning bezitten met voldoende uitvalsmogelijkheden. Veel woningen bezitten een eigen zwembad en zijn gelegen aan of nabij een golfbaan en het strand.
Het succes van vakantiewoning-plus is dan ook groot. De huurder ervaart een ongekende luxe en privacy en is in de directe nabijheid van steden, strand en toeristische bezienswaardigheden.
Verhuurders betalen -via ideal- een laag advertentietarief op jaarbasis aan vakantiewoning-plus en geven zelf aan in welke periode zij de woning willen verhuren. Huurders betalen niets voor de service van vakantiewoning-plus maar kunnen wel online boeken. Deze service wordt bekostigd vanuit de advertentie opbrengsten van de verhuurders.
Een prima regeling dus voor beide partijen. Als huurder kan men kiezen uit een zaterdag-zaterdag of vrijdag-vrijdag boeking. Maar ook een weekend, midweek of een langere huurperiode behoren tot de mogelijkheden. Het wijzigen van de al geboekte reserveringsperiode is ook kosteloos.
Het aanbod omvat vakantiewoningen in Frankrijk, Spanje, Italië, België, Nederland, Duitsland, Turkije, Engeland, Portugal, Hongarije, Kroatië, Tjechië, Oostenrijk, Zwitserland, Griekenland, Slowakije, Denemarken, Polen, Luxemburg, Noorwegen, Ierland, Zweden
Sinds kort is vakantiewoning-plus een samenwerking aangegaan met zoekeenwoning.com. Een organisatie die opereert vanuit eenzelfde principe. Via zoekeenwoning.com kan men terecht voor het huren en kopen van een woning en nu ook voor het huren en kopen van een vakantiewoning. Door de samenwerking beschikt zoekeenwoning.com direct over ruim 24.000 vakantiewoningen in heel europa, hetgeen een behoorlijke uitbreiding betekent. Zoekeenwoning.com is onderdeel van Webmedia Concepts. Naast koop-, huur- en vakantiewoningen biedt Webmedia Concepts autoos, verzekeringen en tickets aan via het internet.
Eerder al zochten bungalow.net en eurorelais een samenwerking met vakantiewoning-plus.

Voor meer informatie: www.zoekeenwoning.com en www.vakantiewoning-plus.nl