Kick-off Blue Man Group in Theater Fabriek Amsterdam

Van den ende theaterproducties

http://www.musicals.nl

PERSBERICHT
Amsterdam, 16 december 2006

Kick-off Blue Man Group in Theater Fabriek Amsterdam

Vanavond vond de première van Blue Man Group plaats. Na uitverkocht zalen in onder andere New York, Londen en Berlijn is Blue Man Group vanaf nu met acht shows per week te zien in Theater Fabriek Amsterdam. Een industriële locatie die uitstekend past bij de Blue Man Group show die de bezoeker meeneemt op een spannende en humoristisch avontuur.

'Dressed to impress' was bekend Nederland in grote getale aanwezig bij de première van Blue Man Group. Vanaf half acht arriveerden de gasten bij de blauwe loper waar pers en fans klaar stonden om iedereen te fotograferen. De show, die om half negen begon, was spetterend. Na een spectaculaire slotact met veel papier en blacklight maakten de drie Blue Men hun entree op de afterparty. Tijdens deze afterparty kreeg DJ Erick E. de dansvloer binnen no time vol en zorgde De Engel op Locatie, het cateringbedrijf van Herman den Blijker, voor food and drinks.

Eens in de tien jaar
Erwin van Lambaart, algemeen directeur van Joop van den Ende Theaterproducties, vindt het fantastisch dat Blue Man Group nu ook in Amsterdam te zien is. 'Eens in de tien jaar zie ik een show in het buitenland waarvan ik onmiddelijk denk: dat moeten we naar Nederland brengen! Dat was het geval toen ik Blue Man Group voor het eerst zag in New York. Ik ben daarom ontzettend trots dat Blue Man Group vanavond in première is gegaan in Theater Fabriek Amsterdam,' aldus Van Lambaart. Dat de show goed aanslaat blijkt uit het aantal verkochte kaarten. Inmiddels hebben ruim 45.000 mensen een kaartje voor de show gekocht.

Spannende mix
Na New York, Boston, Chicago, Las Vegas, Berlijn en Londen is Blue Man Group nu van dinsdag tot en met zondag te zien in Theater Fabriek Amsterdam. Blue Man Group staat voor een spannende mix van theater, live pop-rockmuziek, humor, veel verf, wetenschap en kunst. Bezoekers van een Blue Man Group show kunnen voorafgaand aan de show brunchen of dineren is het restaurant van Theater Fabriek Amsterdam, dat is ingericht naar een concept van Herman den Blijker.

Kaartverkoop Blue Man Group
Kaarten zijn er in drie verschillende rangen en vanaf 29,50 euro beschikbaar o.a. via TopTicketLine (0900-300 5000, 45 cpm). Kijk voor meer informatie over Blue Man Group op www.bluemangroup.nl


---