DAF Trucks Namens het DAF Museum bijgaand persbericht.

DAKAR 2007 rallytrucks in het DAF Museum in Eindhoven

Klaar voor de start

Onder dit motto staan een kleine drie weken voor DAKAR 2007 de rallytrucks van Hans Bekx en Jan en Gerard de Rooy op zondag 17 december 2006 te kijk in het DAF Museum in Eindhoven.

Het Museum besloot zijn deuren open te zetten voor de Brabantse rallyspecialisten omdat er zowel bij het Team van Hans Bekx als bij het Team de Rooy onophoudelijk vragen binnenkomen waar de trucks te zien zijn voordat ze begin januari naar Portugal vertrekken, waar op 6 januari 2007 het startsein wordt gegeven voor de grootste off road rally ter wereld.

Hans Bekx zal samen met teamgenoot Marcel van Vliet gaan strijden om de ereplaatsen in het vrachtwagenklassement. Het Team de Rooy, bestaande uit Jan en Gerard de Rooy en als derde man Hugo Duisters, vertrekt met hetzelfde plan naar Afrika.

Uiteraard zijn ook de assistentiewagens van de teams in het Museum te zien. Deze bevatten zowel een veelheid aan onderdelen als een mobiele werkplaats.

Tevens staan in het Museum een aantal DAF rallytrucks die in eerdere edities van Le DAKAR door Jan de Rooy werden gereden.

Oud en nieuw dus in het DAF Museum en dat niet alleen want ook de bemanningen van beide teams zullen zich in het Museum laten zien. Reden genoeg dus voor een bezoekje.

Het DAF Museum is op 17 december geopend van 10.30 uur tot 16.30 uur. De toegang bedraagt ¤ 4,00 voor volwassenen en ¤ 2,00 voor kinderen tot 16 jaar.

Hett DAF Museum is gelegen aan de Tongelresestraat 27 in Eindhoven.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Hans Brian, bestuurslid van het DAF Museum. Tel: 06 200 10 962.