Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Naarden, 18 december 2006

Maak kans op een witte kerst bij
Radio Veronica

Radio Veronica-luisteraars maken deze week kans op een witte kerst bij het station met de beste 80's & 90's hits.

Omdat het er naar uit ziet dat het dit jaar geen witte kerst gaat worden, willen Radio Veronica-DJ's Patrick Kicken en Rob van Someren één luisteraar blij maken met een witte kerst. Op 24 december zal Radio Veronica, met circa 10m3 verse sneeuw, de tuin van de luisteraar omtoveren in winterse sferen. Hierdoor kan hij al op kerstavond een witte kerst beleven!

Luisteraars maken kans op deze unieke prijs door te bellen naar 0909-8090 (60 c.p.g.) als zij tijdens 'Kicken Wordt Wakker!' en 'Somertijd' raden welk bekend kerstnummer de dronken kerstman zingt. De winnaar hoort vrijdagmiddag 22 december of hij dit jaar een witte kerst gaat beleven in eigen land!

Radio Veronica-DJ Patrick Kicken: "Bij de ultieme kerst hoort een kerstboom, een knapperende openhaard, cadeautjes en natuurlijk veel verse sneeuw. Omdat een witte kerst hier in Nederland bijna niet mogelijk is, gaan wij er voor zorgen dat de winnaar helemaal gelukkig wordt als hij op eerste kerstdag 's ochtends uit zijn raam kijkt!"

Radio Veronica
Radio Veronica is met de beste 80's & 90's hits en dj's als Patrick Kicken, Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Colin Banks, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet en DJ Sven in heel Nederland via de ether, Digitenne en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.



Ingezonden persbericht