Verzamelberichten dinsdag

's-Hertogenbosch, 19-12-2006

Man aangehouden voor huiselijk geweld

Drunen In de nacht van maandag op dinsdag is een 22-jarige inwoner uit Drunen aangehouden voor huiselijk geweld. Hij wordt ervan verdacht zijn vriendin in haar woning in Drunen verbaal te hebben bedreigd en haar te hebben geschopt en geslagen. De vrouw hield daaraan pijnlijke plekken over. De ouders van de vrouw konden tussenbeiden komen. De verdachte is door de politie aangehouden en voor verhoor ingesloten.

Scholier aangehouden voor mishandeling

s-Hertogenbosch Maandagmiddag heeft de politie op een school aan de Onderwijsboulevard in s-Hertogenbosch een 19-jarige Tilburger aangehouden voor mishandeling en bedreiging van een 18-jarige Drunense. De scholier zou het slachtoffer een vol frisdrankblikje tegen haar neus hebben gegooid en verder zou hij haar verbaal hebben bedreigd. Volgens de verdachte had de vrouw hem eerder die dag uitgescholden. Het slachtoffer liep verwondingen aan haar neus op. De verdachte is voor verhoor ingesloten.

Met vuurwerk onder invloed op bromfiets

s-Hertogenbosch Surveillerende agenten zagen op de Oude Vlijmenseweg in s-Hertogenbosch een paar jongeren vuurwerk afsteken. Eén van de jongeren (een 25-jarige Bosschenaar) reed weg met een bromfiets waar een oud verzekeringsplaatje op zat. Bij controle bleek hij teveel te hebben gedronken. Verder had hij een viertal strijkers bij zich. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt, de strijkers zijn inbeslaggenomen en hij kreeg een rijverbod van één uur.

Illegale vreemdeling

Rosmalen Dinsdagmorgen is een vreemdelingencontrole gehouden bij een bedrijf aan de Biestkampweg in Rosmalen. In totaal 41 personen werden gecontroleerd. Een 28-jarige Afghaanse man kon niet aantonen legaal in Nederland te zijn. Hij werd voor verder onderzoek overgedragen aan de vreemdelingenpolitie van de politie Brabant-Noord.

Jongeren bekeurd voor hangen in portiek

Boxtel De politie heeft maandagavond drie jongeren van 18, 19 en 19 jaar oud uit Boxtel bekeurd voor het hangen in een portiek aan de Baanderherenweg in Boxtel. De jongeren veroorzaken hierdoor overlast.

Man aangehouden voor huiselijk geweld

Veghel Maandagmiddag is een 30-jarige man uit Veghel aangehouden. De man wordt ervan verdacht zijn 28-jarige vriendin in hun woning in Veghel te hebben mishandeld en bedreigd. Hij is in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.

Vreemdeling aangetroffen

Veghel In de nacht van maandag op dinsdag werd op de Eerdsebaan in Veghel een auto gecontroleerd. Bij de controle, kon de vermoedelijk 27-jarige Poolse bestuurder zich niet legitimeren. Ook kon hij niet aantonen legaal in Nederland te verblijven. In verband hiermee is de man aangehouden voor verder onderzoek.

Jongen aangehouden voor bedreiging

Oss Maandagmiddag is een 14-jarige jongen uit Oss aangehouden. De jongen wordt ervan verdacht enkele dagen geleden een 15-jarig meisje uit Oss op een school in Oss te hebben bedreigd. Ook zou de jongen mogelijk een vuurwapen of een op een vuurwapen lijkend voorwerp mee naar school hebben genomen. De jongen is in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.

Zeven bekeuringen voor niet handsfree bellen

Boxmeer Maandagmiddag is in Boxmeer een controle gehouden. Bij deze controle zijn totaal zeven bestuurders van autos bekeurd voor het niet handsfree bellen. De boete voor het niet handsfree bellen is 130 euro.