Grootste aanbod concerten christelijke musici op CCAgenda


EDE, 20061219 -- Met ruim 300 concerten biedt de Christelijke Concert Agenda (CCAgenda) een uitgebreide lijst met alle evenementen op het gebied van christelijke muziek. Uitvoerenden en organisatoren maken steeds meer van de gelegenheid gebruik om hun concerten in te voeren. Naast de agenda vindt de bezoeker elke dag actueel nieuws over christelijke musici uit binnen- en buitenland.

De website biedt koren, muzikanten en cabaretiers uit de volle breedte van christelijk Nederland de mogelijkheid gratis hun concerten aan een breed publiek te tonen. Via het aanmeldingsformulier op www.christelijkeconcertagenda.nl kunnen bezoekers tot in detail informatie over hun evenement geven. De musici bereiken op deze manier veel belangstellenden. Ze zijn niet genoodzaakt een eigen website te onderhouden. Ruim 400 muziekliefhebbers uit heel het land weten dagelijks hun weg te vinden naar de lijst met concerten en optredens van koren, gospelbands, muzikanten en cabaretiers.

Sinds enkele maanden draagt de redactie actief zorg voor dagelijkse berichtgeving op de site. Liefhebbers van christelijke muziek vinden op CCAgenda actueel nieuws over alle stromingen binnen het genre. De maand november stond bijvoorbeeld in het teken van de verkiezingen, Bas van der Vlies en André Rouvoet werkten hier aan mee. De serie voor de maand december heeft als thema `Koren in kerstsfeer'. De medewerkers van CCAgenda laten dirigenten vertellen over de bijzondere kerstoptredens die voor de deur staan. Om de site zo volledig mogelijk te maken zijn persberichten en tips van harte welkom via concert apenstaartje christelijkeconcertagenda.nl.