Gemeente Duiven


Ontwerp-bestemmingsplan "Groessen en Loo"

---

Rectificatie
Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken hierbij bekend, dat met ingang van donderdag 21 december 2006 in het gemeentehuis, sectorbalie Grondgebied, voor eenieder gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerp-bestemmingsplan "Groessen en Loo'' met bijbehorende stukken.

Het ontwerp-bestemmingsplan "Groessen en Loo'' vervangt diverse vigerende bestemmingsplannen voor de bebouwde kommen van Groessen en Loo. Het ontwerp-bestemmingsplan brengt uniformiteit in voorschriften en de wijze van bestemmen aan en het legt in hoofdzaak de huidige (planologische) situatie vast.

Gedurende de genoemde termijn is eenieder bevoegd zijn/haar zienswijzen omtrent het ontwerp-bestemmingsplan kenbaar te maken aan de gemeenteraad van Duiven. Indien u dit schriftelijk wilt doen, dient u uw zienswijze te richten aan de Gemeenteraad, Postbus 6, 6920 AA Duiven. Mondeling kunt u uw zienswijze kenbaar maken bij de behandelend ambtenaar. Op 13 februari 2007 zal de Raadscommissie Grondgebied degenen, die een zienswijze hebben ingediend en deze mondeling willen toelichten, horen.

Voor inzage van de stukken en verdere informatie kunt u zich wenden tot de sectorbalie Grondgebied. Deze balie is gevestigd aan de Kastanjelaan 3 te Duiven en is iedere werkdag geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. Op maandagavond is deze balie tevens geopend van 18:00 uur tot 20:00 uur. Voor inzage van de stukken buiten de openingstijden kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar dhr. D.Boschman. Hij is bereikbaar op telefoonnummer: (0316) 27 93 81.