Ingezonden persbericht


Persbericht

ZyLAB nu ook Microsoft Gold Partner

Erkenning als partner voor ISV/Software Solutions en Networking Infrastructure Solutions

Amsterdam - 20 december 2006 - ZyLAB - een innovatieve ontwikkelaar van Information Access Solutions - heeft op het gebied van ISV/Software en Networking Infrastructure Solutions de Gold Certified status van het Microsoft Partner Program behaald. Dit is een belangrijke erkenning voor de expertise en aanwezigheid van ZyLAB binnen de technologie markt.

ZyLAB biedt organisaties een volledig XML-gebaseerd systeem voor Information Access dat een robuuste basis vormt voor het archiveren en langdurig beheren van bedrijfskritische informatie - van gedigitaliseerde papieren documenten, tot elektronische bestanden, multimedia en e-mail inclusief bijlagen. Met de ZyIMAGE-oplossing kunnen organisaties specifieke data snel, eenvoudig en veilig vinden, openen en ordenen met een standaard browser. Gebruikers kunnen modules toevoegen, zodat een kosteneffectieve oplossing ontstaat voor specifieke projecten of bedrijfsprocessen (zoals records management, workflow, e-discovery, e-disclosure etc.).

"We zijn zeer tevreden met het behalen van de Gold Certified status binnen het Microsoft Partner Program. Door deze certificering kunnen we onze expertise en goede onderlinge relatie met Microsoft benadrukken bij onze klanten", aldus Dr. Johannes Scholtes, algemeen directeur bij ZyLAB. "Door de voordelen die onze Gold Certified status brengt kunnen we de oplossingen die we onze klanten bieden blijven verbeteren."

Een van de voorwaarden waaraan ZyLAB moet voldoen voor het behalen van de Gold Certified status was het verwerven van een Microsoft Competency. Microsoft Competencies zijn ontworpen om te helpen bij het differentiëren van de mogelijkheden met Microsoft-technologieën die partners bieden aan klanten die zoeken naar een specifieke oplossing. Elk van deze Competencies heeft een eigen reeks eisen en voordelen die zijn opgesteld om de specifieke vaardigheden en diensten die de partners bijdragen aan de technologiesector te weerspiegelen.

De Microsoft ISV/Software Solutions Competency erkent de vaardigheden en focus die partners bijdragen aan een specifieke reeks oplossingen. Microsoft Gold Certified Partners die deze Competency behalen, hebben bewezen met succes softwarepakketten op basis van Microsoft-technologieën te kunnen ontwikkelen en verkopen.

Microsoft Gold Certified Partners die voldoen aan de Networking Infrastructure Solutions Competency hebben bewezen vaardigheid in het implementeren van technologie-oplossingen op basis van Microsoft Windows Server ((TM)) 2003 of Windows® 2000 Server besturingssystemen, met specifieke aandacht voor Microsoft Small Business Server 2000 en Windows Small Business Server 2003. Deze implementaties omvatten bijvoorbeeld 'crafting'-oplossingen voor het verbinden van op Windows-gebaseerde servers, PC-locaties en het internet; het installeren van een server farm; of het bouwen van een stand-alone oplossing met Windows Server inclusief archiverings- en printmogelijkheden voor een kleine onderneming.

Over het Microsoft Partner Program

Het Microsoft Partner Program is gestart in december 2003 en vertegenwoordigt Microsoft's continue aandacht voor succes van de partners, op wereldwijd niveau. Het biedt een geïntegreerde benadering waarbij de expertise van partners wordt erkend en gewaardeerd en realiseert daarmee een voortdurende meerwaarde van de activiteiten van de partner.

Het partnership met Microsoft is vastgelegd in de status 'Microsoft Gold Certified Partner'. Gold Certified Partners hebben de hoogste mate aan competentie en expertise op het vlak van Microsoft technologieën, en kunnen hun deskundigheid aantonen in een of meer Microsoft Competenties. Om Gold Certified Partners een voorsprong in de markt te bieden, hebben zij toegang tot een breed scala aan voordelen. Dankzij de hechtere relatie met Microsoft zijn Gold Certified Partners altijd op de hoogte van de meeste recente ontwikkelingen.

Over ZyLAB

ZyLAB Benelux BV is een 100% dochteronderneming van het snel groeiende en winstgevende ZyLAB concern. ZyLAB - opgericht in 1983 - is een toonaangevende leverancier van Document Management software die Global 2000-bedrijven en overheden helpt bij het digitaal archiveren en beheren van miljoenen pagina's gedigitaliseerde papieren- en elektronische documenten, inclusief e-mail en multimedia. Door de complete onderzoeksmogelijkheden van ZyLAB, met hoge kwaliteit zoek- en vindopties in ruim 200 talen, kunnen gebruikers alle informatie eenvoudig online organiseren en delen.

Met ruim 7.500 installaties wereldwijd en meer dan 350.000 gebruikers beschikt ZyLAB over veel ervaring en kennis in uiteenlopende bedrijfssectoren en -applicaties. ZyLAB's Europese klanten omvatten een aantal toonaangevende organisaties op het gebied van onderzoek en justitie zoals de Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (FIOD), Serious Fraud Office in het Verenigd Koninkrijk, de Duitse Douane (ZKA), de Zweedse belastingdienst (Skatteverket) en het Italiaanse ministerie van Justitie (Ministerio della Giustizia Italiana). Belangrijke klanten in de VS zijn overheidsinstanties als de FBI, CIA, Securities and Exchange Commission, Internal Revenue Service, Department of Homeland Security en Department of the Treasury. Daarnaast zijn ook bekende merken als Pepsico, Anheuser-Busch en Pacific Life Insurance Company klant van ZyLAB. De onderneming heeft hoofdkantoren in Amsterdam en Washington DC en regionale kantoren in Barcelona, Düsseldorf, Londen, Parijs en Singapore.

Ingezonden persbericht