Politiebond ACP

20 december 2006

Afsluiting kaderschool

Categorie: Actueel, Groningen, Friesland, Drenthe, IJsselland, Twente, Noord- en Oost Gelderland, Gelderland Midden, Gelderland Zuid, Utrecht

Door: Aukje Smet

Op 18 december was het echt zover. De deelnemers van de kaderschool sloten het aanvullend deel van de opleiding af.

Zij presenteren de resultaten van de eindopdracht waaraan zij een aantal maanden hard hadden gewerkt. Het onderwerp van de eindopdracht is bepaald aan de hand van de leerwensen. Het varieert van een onderzoek naar de wijze van beoordelen in de regio tot het oefenen en groeien in de rol van voorzitter. Het is fantastisch om te zien wat de deelnemers in één jaar tijd hebben geleerd, over zichzelf en van elkaar. Aan het einde van de dag ontvangen de deelnemers uit handen van de voorzitter een certificaat. En dat is ook verdiend! De ACP heeft met deze kaderleden goud in handen. Van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat.

De Kaderschool ACP is een opleiding speciaal voor vrijwilligers van de ACP. Het bestaat uit twee delen: het basisdeel (6 modulen) en een aanvullend deel. Tijdens de opleiding verdiepen de deelnemers zich o.a. in de vakbondsgeschiedenis; de vereniging ACP, individuele en collectieve belangenbehartiging en communicatie.

De ACP is van plan om in september 2007 te starten met een nieuwe kaderschool. Interesse? Stuur ons een e-mail of bel: 033 495 28 88.
---