Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Drie maal diefstal uit auto

Eibergen, 20-12-2006 o In de nacht van maandag op dinsdag (19/12) hebben op meerdere plekken in Eibergen diefstallen uit autos plaatsgevonden. De benadeelden hebben aangifte gedaan. De politie heeft de zaken in onderzoek en verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen.

Drie inwoners ( 22, 45 en 50 jaar) uit Eibergen hebben op dinsdag aangifte gedaan van diefstal uit een auto. De diefstallen hebben tussen maandagavond 22.00 uur en dinsdagochtend 08.15 uur plaatsgevonden. De autos stonden geparkeerd aan de Borculoseweg, Beltrumseweg en het Hoogkamp. Voor zover bekend werden hierbij een geluidsintallatie, een navigatiesysteem en een radio-cd-speler weggenomen.

De politie heeft in deze zaken een nader onderzoek ingesteld en sluit niet uit dat er nog meer diefstallen uit autos hebben plaatsgevonden. Of en op welke wijze de diefstallen met elkaar verband houden, is onderdeel van het politieonderzoek. De politie roept benadeelden op om altijd aangifte te doen. Dit kan via www.politie.nl of na een telefonische afspraak op het politiebureau. Getuigen die iets hebben gezien of informatie hebben over deze diefstallen worden verzocht te bellen via 0900-8844.