Ingezonden persbericht


Juniper Networks Nederland versterkt regioactiviteiten met benoeming vier nieuwe medewerkers

Juniper Networks, Inc. heeft vier nieuwe medewerkers benoemd voor de vestiging in Schiphol-Rijk. Roberto Spandon (voorheen Cisco) en Robert van der Starre (voorheen NextiraOne) versterken als nieuwe Territory Account Managers het Nederlandse verkoopteam. Nico Siebelink, afkomstig van Nortel, gaat de functie van SE Manager Benelux bekleden. Daarnaast versterkt Dennis de Leest, voormalige medewerker van Check Point Technologies, in zijn rol als System Engineer het Nederlandse team.

Om zijn businessactiviteiten verder te versterken, breidt Juniper Networks tevens zijn channel- team uit. Sander Groot, reeds werkzaam bij Juniper, is gepromoveerd tot Distributor Manager Nederland en zal in zijn nieuwe functie dit team gaan leiden.

# # #

Juniper Networks
Juniper Networks ontwikkelt specifieke IP-platforms met hoge prestatieniveaus. Klanten kunnen hiermee op elke schaal uiteenlopende services en applicaties ondersteunen. Serviceproviders, ondernemingen, overheden en onderzoeks- en onderwijsinstellingen vertrouwen op het Juniper-portfolio van netwerk-, beveiligings- en applicatieversnellings-oplossingen. Deze vormen een oplossing voor de meest complexe, snel veranderende problemen in de meest veeleisende netwerken.

Ingezonden persbericht