Gemeente Zevenaar


Week 52, 20 december 2006 tot 1 januari 2007

GEMEENTEGIDS
2007

De officiële gemeentegids van Zevenaar is uitgegeven door De Kleine Media B.V. te Schagen.
Naast uitgebreide gemeentelijke informatie, bevat de gids ook veel gegevens over voorzieningen en instellingen op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, cultuur en sport. De gids is uitgebreid met een seniorenkatern en een milieugedeelte, waarin de afvalkalender is opgenomen. Omdat deze gegevens aan verandering onderhevig zijn, wordt een integrale versie van de gemeentegids op onze website www.zevenaar.nl geplaatst. De wijzigingen die u doorgeeft worden meteen verwerkt op deze site.
Er is voor gekozen om tegelijkertijd een losse plattegrond van de gemeente te laten produceren.

De officiële gemeentegids is de enige algemene informatiegids die met medewerking van de gemeente wordt uitgegeven.

In week 51 en 52 worden de gids en plattegrond gratis huis-aan-huis verspreid.
Hebt u op 3 januari nog niets in de bus gehad, dan kunt u een gemeentegids en plattegrond ophalen bij de receptie van het gemeentehuis.

GEEN PROEFALARM OP 1 JANUARI

Omdat de 1e maandag van januari op Nieuwjaarsdag valt, heeft het Ministerie van Binnenlandse Zaken besloten dat het maandelijkse proefalarm van de waarschuwingssirenes in de maand januari komt te vervallen. Het eerstkomende proefalarm zal plaatsvinden op maandag 5 februari 2007 om 12:00 uur.

INZAMELING KERSTBOMEN

Op woensdag 10, donderdag 11 en vrijdag 12 januari kunt u op de dag dat in uw wijk de duobakken worden ingezameld uw kerstboom bij de aanbiedplaats zetten. De reinigingsdienst neemt deze dan mee. De kerstboom dient aangeboden te worden zonder kunststof of houten voet en uiteraard ook zonder enige versiering.
Tot en met zaterdag 13 januari kunt u de boom ook gratis naar het aanbiedstation brengen. Verkleinen en afvoeren via de duobak kan natuurlijk ook. De takjes kunnen in het groenvak, een dikke stam indien nodig in het restvak.