Talpa Nederland


Laren, 19 december 2006

Donderdag speciale kerstuitzending Topkok

Beau, Winston en Martijn koken voor hun vrienden

Donderdag 21 december om 22.00 uur zendt Tien een speciale kerstuitzending uit van het programma Topkok. Caroline Tensen ontvangt dan Beau van Erven Dorens, Winston Gerschtanowitz en Martijn Krabbé in de studio. Zij bereiden een kerstmaaltijd voor een kritisch publiek van vrienden en bekenden.

De drie VIP gasten nemen het tegen elkaar op onder toezicht van de strenge doch rechtvaardige jurykoks Joop Braakhekke en Robert Kranenborg. De speciale gasten hebben ieder twee vrienden meegenomen voor wie ze een voorgerecht en een nagerecht gaan bereiden. De meester-koks proeven volgens de gerechten en geven hun ongezouten mening.

Zij proeven de gerechten en geven hun ongezouten mening. Uiteindelijk wijzen de jurykoks per gerecht een winnaar aan.

Winston Gerschtanowitz kruipt achter het fornuis voor zijn vrienden Mike Dobbinga (artiestenmanager) en Ralph de Vries. Met de laatste is hij al bevriend sinds de lagere school.

Beau van Erven Dorens prikkelt de smaakpapillen van Jan Friedus Lamerus & Pieter Dingemans. Met hen schreef hij de comedy Man & Paard.

Martijn Krabbé zal proberen radio-ondernemer Jeroen Soer en zijn broer Jakob te overtuigen van zijn kookkunsten.

Tien
Televisiezender Tien maakt deel uit van Talpa TV, onderdeel van Talpa Media Holding. Tien is in augustus 2005 begonnen met uitzenden, toen nog onder de naam Talpa. Tien is een moderne en vooruitstrevende zender met voornamelijk Nederlands product die zich onderscheidt met veel kwalitatief hoogwaardige amusementsprogramma's, dramaseries en topvoetbal. Dankzij tal van crossmediale activiteiten geeft Tien een extra dimensie aan televisie als medium.
---