Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Brummen - Vrouw gewond na aanrijding                      |
Een 39-jarige automobiliste uit Westervoort is op woensdagmorgen (20/12) op de N348 gewond geraakt toen zij niet werd opgemerkt door een 45-jarige autobestuurder uit Meteren. De vrouw is voor nadere behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. Beide auto's raakten zodanig beschadigd dat ze moesten worden afgesleept.

Het incident vond omstreeks 08.15 uur net aan de Brummense kant van de nieuwe IJsselbrug plaats, waarop de politie, brandweer en ambulancedienst werden gealarmeerd. Het slachtoffer is per ambulance naar een ziekenhuis overgebracht. Daar bleek ze onder meer een gebroken pols te hebben. De brandweer heeft het wegdek weer schoongeveegd. Het verkeer is door het incident korte tijd gestremd geweest.

Uit een eerste onderzoek is gebleken dat de man op de N348 richting Zutphen reed. Vanwege een file voor hem besloot hij te keren. Hierbij zag hij de hem tegemoetkomende vrouw uit Westervoort over het hoofd en een aanrijding was het gevolg.

|     |Zutphen - Bromfietser onderuit en gewond aan knie         |
Een 17-jarige bromfietser uit Eefde is op woensdag (20/12) gewond geraakt toen hij op de kruising Molengracht/Nieuwstad onderuit ging. De jongen is met pijnklachten aan zijn knie naar het ziekenhuis overgebracht.

Een agent zag het incident omstreeks 10.30 uur gebeuren. Het slachtoffer klaagde over pijn in zijn knie, waarop werd besloten om hem voor nader onderzoek naar het ziekenhuis over te brengen.

Een eerste onderzoek heeft uitgewezen dat de jongen over de Molengracht reed en daarbij uit de richting van de Stationsstraat kwam. Op het moment dat hij linksaf de Nieuwstad op wilde rijden, gleed hij onderuit waardoor hij ten val kwam.

|     |Zutphen - Onbekende met clownsmasker dreigend in tuin     |
De politie is een onderzoek gestart naar een incident op donderdag (21/12) kort na middernacht, waarbij een 35-jarige vrouw uit Zutphen aan de Groen van Pinkstererstraat is bedreigd door een tot nu toe onbekende persoon. Deze persoon droeg een kleurrijk clownsmasker en had een mes in de hand. Eventuele getuigen of mensen die andere informatie hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Het incident vond kort na middernacht plaats toen de vrouw in de tuin vlakbij de achterdeur een onbekend persoon met een kleurrijk clownsmasker op en een mes in zijn hand aantrof. De vrouw, die zich in een woning bevond, schrok hevig begon te gillen en alarmeerde direct de politie. De man rende hierop de tuin uit. De politie heeft in de buurt nog naar deze persoon gezocht, maar deze werd niet meer aangetroffen.

Het gaat vermoedelijk om een man van ongeveer 1.65 meter lang, gekleed in een lichtkleurige jas.

Getuigen die iets hebben gezien of andere informatie over het incident of de man met een clowsmasker hebben, worden verzocht om contact op te nemen met de politie. Zij kunnen bellen met 0900-8844.

|     |Barchem - Insluiping in woning; laptop verdwenen          |
Een 27-jarige inwoonster uit Barchem heeft op woensdag (20/12) aangifte gedaan van insluiping in een woning aan de Borculoseweg. De insluiping heeft woensdag overdag plaatsgevonden. Daarbij is onder meer een laptop verdwenen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

De insluiping heeft tussen 11.45 uur en 15.00 uur plaatsgevonden. Men kon de woning via een niet afgesloten deur binnenkomen. Eenmaal binnen heeft men onder meer een laptop weten weg te nemen. De politie onderzoekt de zaak.

Einde berichten


---


---


---

---- --