--------------------------------------------------------------------------
           Copaco Belgium sluit distributiecontract met Brother           
--------------------------------------------------------------------------
Ninove (België), 21/12/2006

Copaco Belgium start per 1 januari met de distributie van het productgamma

van Brother International Belgium. Hiermee versterkt Copaco Belgium eens te

meer zijn positie als distributeur van ICT-producten voor zowel de

professionele als de consumentenmarkt. Copaco Nederland is reeds geruime

tijd Brother distributeur en Brother wenst het Nederlandse succesverhaal

door te trekken in België.

Brother is wereldwijd producent van professionele en

consumentenelektronica en vooral bekend van zijn faxtoestellen en

laserprinters. Het bedrijf zocht en vond in Copaco Belgium een

betrouwbare distributeur voor de distributie van zijn printers,

faxtoestellen en multifunctionals.

"Met dit contract vervolledigen we ons printeraanbod en versterken we

tegelijk onze stevige positie als ICT-system & peripherals distributeur

van zowel professionele als CE-oplossingen. Brother biedt daarenboven

een aantal unieke draadloze - W-lan gebaseerde - printers die naadloos

aansluiten bij ons 'wireless' productassortiment. Deze printers vormen

de ideale oplossing in moeilijk kableerbare omgevingen of voor

tijdelijke werkplaatsen", zegt Régis Vermeire, managing director bij

Copaco Belgium.

Voor meer informatie over de hierboven vermelde producten, kunt u

terecht op www.copaco-belgium.be of op www.brother.be.

--------------------------------------------------------------------------
                                   END                                    
--------------------------------------------------------------------------
Over COPACO Belgium (www.copaco-belgium.be)
COPACO Belgium - het vroegere 'Copaco-D²max' of 'D²max' - is actief in België en Luxemburg als distributeur van hightechapparatuur voor bedrijven en consumenten.

COPACO Belgium is een zogenaamde 'value-added distributeur' die een full-serviceplan aan zijn klanten aanbiedt: ze worden door het bedrijf begeleid bij hun orders en transport en krijgen verschillende mogelijkheden tot financiering. COPACO Belgium heeft ook een dealer- en eindgebruikers-hotline, biedt 'on site' service en gaat in op speciale verzoeken van zijn klanten.

COPACO Belgium is onderverdeeld in vier afdelingen: ICT, Connected Home, Software en Wireless/ Industry and security solutions.

De Copaco ICT Division mikt op bedrijven en professionele gebruikers, met merken als Xerox, NEC, Toshiba, Philips, Pioneer, Epson, Matrox en Neovo. Het professionele gamma bestaat uit printers, LCD- en plasmaschermen, scanners, Notebooks en computersystemen.

De Copaco Belgium Connected Home Division richt zich op consumenteninformatica en -elektronica, met merken als onder meer Yamada, KiSS Technology, Archos, Neovo, Freecom, Epson, Pioneer en V²Max, het eigen merk dat D²max in 2003 lanceerde. Het consumentenaanbod omvat LCD-schermen en -tv's, opslagapparatuur en multimediaspelers, waarbij COPACO Belgium zich positioneert als aanbieder van 'high end home entertainment'-oplossingen.

De relatief nieuwe Software Division van COPACO Belgium verdeelt Microsoft, Kaspersky, Nero, Adobe en Computer Associates.

Wireless/ Industry and security solutions - het vroegere The Wireless Corporation - verdeelt draadloze, bedrijfs- en beveiligingsoplossingen.

De onderneming werd opgericht onder de naam D²max in 1999. In juli 2005 werd D²max, onder de naam Copaco-D²max - opgenomen in het Nederlandse Copaco BV, dat op zijn beurt tot de Europese groep EWG (European Wholesale Group) behoort. EWG is actief in 14 landen en kent om en bij 60.000 IT-'resellers' in Europa. In september 2005 breidde Copaco-D²max zijn activiteiten uit naar Frankrijk met de uitbouw van Copaco France SAS (www.copaco-france.com). De geconsolideerde groepsomzet bedroeg 550 miljoen euro in 2005.

Contact
COPACO Belgium, Nederwijk 267, 9400 Ninove, Philippe d'Haeseleer, Product & Marketing Manager, T : +32 (0)54 31 00 00, F : +32 (0)54 31 00 90, pdhaeseleer@dmax.be, www.copaco-belgium.be

Over Brother International Belgium (www.brother.be) Brother is de op één na grootste producent van laserprinters en strekt zich uit over de domeinen informatica, burotica en huishoudtoestellen. Brother beschikt wereldwijd over dochterondernemingen en fabrieken waarvan het Europese coördinatiecentrum - Brother International Europe - in Engeland gevestigd is. De R&D - research en development - afdeling ligt in het moederland Japan.

Brother Belgium werd in 1971 opgericht en is exclusieve invoerder van Brother-producten die in België en Groothertogdom Luxemburg verdeeld worden. Haar zetel is sedert 1988 in Dilbeek gevestigd.

Mediarelatie
NewsEngine PR, Kim Heylen, T: +32 (0)3 260 96 42, F: +32 (0)3 237 23 25, E: kim.heylen@newsenginepr.com, www.newsenginepr.com. Ref.:DMX0083-417406