Spectaculaire kersteditie Giga Piraten Festijn

Gelredome

http://www.gelredome.nl/

Nijverdal, 14 september 2006

Spectaculaire kersteditie Giga Piraten Festijn

Knallende afsluiting piratenjaar op 22 december in het Gelredome

Arnhem De organisatie van het Giga Piratenfestijn maakt vandaag bekend dat er op vrijdag 22 december een spectaculaire kersteditie van het evenement plaats zal vinden in het Gelredome te Arnhem.

De afsluiting van het succesvolle piratenjaar zal groots en knallend zijn. De sfeer en aankleding van het stadion zullen helemaal bij de tijd van het jaar passen. Kerstbomen, sneeuw, verlichting maar natuurlijk ook warme chocolademelk en rookworst zullen niet ontbreken. De gezelligste plek van Nederland op 22 december is het Gelredome in Arnhem en alle topartiesten zullen erbij zijn om het feest met de fans te vieren. Uiteraard zijn Jan Smit, piratenkoning Jannes en Marianne Weber aanwezig, maar ook de Belgische superster Dana Winner treedt op! Daarnaast zullen nog meer dan 30 andere artiesten optreden.

Het belooft dan ook opnieuw een enorm muziekspektakel te worden met een keur aan artiesten. Natuurlijk ontbreekt het Giga Piraten Showorkest onder leiding van Tjeerd van Zanen niet. Naast de overdonderende show en aankleding zullen er op 22 december vele verrassingen en kado's zijn voor het publiek, zoals het hoort in december!

De voorverkoop is gestart en kaarten kosten 22,50 euro voor een staanplaats en 20 euro voor een plek op de tribune (exclusief reserveringskosten) en zijn beschikbaar via één van de ruim 1000 Ticketbox punten (www.ticketbox.nl) in Nederland, tijdens kantooruren aan het stadion en via de website www.gigapiraten.nl Voor bestellingen komt u automatisch terecht op de website van ons magazine Piraat der lage Landen en iedereen die kaarten via de website bestelt ontvangt gratis het nieuwe nummer!

Einde persbericht

GIGA PIRATEN FESTIJN

Vrijdag 22 december 2006

Gelredome, Arnhem

www.gigapiraten.nl

info@gigapiraten.nl

Deuren open: 18.00 uur

Aanvang extra programma: 19.00 uur

Aanvang hoofdprogramma: 20.00 uur

Einde rond 23.00 uur

Tot nu toe bevestigde artiesten:

Dana Winner
Jan Smit
Jannes
Marianne Weber
Jan Keizer
Imca Marina
Thomas Berge
Showbusters
Annie Schilder
Lucas & Gea
Arne Jansen
Jacques Herb
Dennie Christian
Jan en Zwaan
Frank & Mirella
Bouke
Mooi Wark
The Heinoos
Ja, Dat Zal
Sandra Vanreys
Michel Exel
Alwie Kroeze
Harry Tienstra
Romana
De Selinas
Martin Dams
Mike van Dijk
Patrick
Sylvia
Jeroen Claase
Gebroeders KO
Helemaal Hollands
Rene Riva
Sugar Lee Hooper
Bouke

Presentatie: Willie Oosterhuis