Giga Piraten Festijn in Gelredome

Gelredome

http://www.gelredome.nl/

Op vrijdag 22 december wordt het Piratenjaar afgesloten met het Giga Piraten Festijn in het Gelredome te Arnhem. Op deze wintereditie staan alle Nederlandstalige toppers zoals Jan Smit, Piratenkoning Jannes, Dana Winner, Koos Alberts, Henk Wijngaard, Nick & Simon en Sugar Lee Hooper. Al met al staan er meer dan veertig rasartiesten op het podium tijdens de Giga Piraten Party. Het programma start om 18.00 uur.

De afsluiting van het Piratenjaar zal knallend zijn. De sfeer en aankleding van het stadion zullen helemaal bij de tijd van het jaar passen. Kerstbomen, sneeuw, verlichting, maar natuurlijk ook warme chocolademelk en rookworst zullen niet ontbreken. De gezelligste plek van Nederland net voor de feestdagen is het Gelredome in Arnhem en alle topartiesten zullen erbij zijn om het feest met de fans te vieren. Voor het eerst is de Belgische superster Dana Winner van de partij op het Giga Piraten Festijn en Nol Havens, voormalig zanger van VOF de Kunst, komt Suzanne zingen. Het Giga Piraten Festijn brengt meer dan 5 uur alleen maar de grootste Nederlandstalige hits!

Het Giga Piraten Festijn belooft opnieuw een enorm muziekspektakel te worden met een keur aan artiesten. Natuurlijk ontbreekt het Giga Piraten Showorkest onder leiding van Tjeerd van Zanen (momenteel te zien als jurylid in The X-Factor) niet. Naast de overdonderende show en aankleding zullen er op 22 december vele muzikale verrassingen zijn voor het publiek, zoals het hoort in december!

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het Giga Piraten Festijn. Kaarten kosten 22,50 euro voor een staanplaats en 20 euro voor een plek op de tribune (exclusief reserveringskosten) en zijn beschikbaar via één van de ruim 1000 Ticketbox punten (www.ticketbox.nl) in Nederland, tijdens kantooruren in het Gelredome zelf. Meer info vind u op de website www.gigapiraten.nl

Einde persbericht

GIGA PIRATEN FESTIJN

Vrijdag 22 december 2006

Gelredome, Arnhem

www.gigapiraten.nl

info@gigapiraten.nl

Deuren open: 17.00 uur

Aanvang programma: 18.00 uur

Einde rond 23.00 uur

Tot nu toe bevestigde artiesten:

Jan Smit
Jannes
Nick & Simon
Wolter Kroes
Dana Winner
Nol Havens
George Baker
Jacques Herb
Dennie Christian
Sugar Lee Hooper
Henk Wijngaard
Herman Finkers & The Flying Birds
Koos Alberts
Arne Jansen
Bouke
Thomas Berge
Charlene
Lucas & Gea
Rene Schuurmans
Jan Keizer
Marga Bult & Wim Rijken
Martin Dams
Harm Wolters
Stef Ekkel
Grad Damen
Gerry Pretorius
Showbusters
Patrick
Johan Heuser
Helemaal Hollands
Mooi Wark
Jeroen Claase
Frank van Etten
Sandra Vanreys
Gebroeders KO
The Heinoos
Rene Riva
Jeroen
Presentatie: Willie Oosterhuis