Deelgemeente Charlois Rotterdam

Informatiecentrum Zuiderpark gesloten

Met ingang van 22 december aanstaande is het informatiecentrum Zuiderpark aan de Oldegaarde ter hoogte van restaurant Meerzicht gesloten voor individuele bezoekers.

Groepen kunnen, na telefonische afspraak, voorlopig nog wel terecht.

Wilt u met een groepje van minimaal 5 personen het informatiecentrum bezoeken, neem dan contact op met de afdeling communicatie van Gemeentewerken, Eunice Dreischor,

telefoon: 010 - 489 40 35.

Sinds enige jaren konden bezoekers van het Zuiderpark voor informatie over de werkzaamheden in het park terecht bij het informatiecentrum aan de Oldegaarde dat een aantal dagen in de week geopend was. Met behulp van plattegronden, fotos, nieuwsbrieven en een grote maquette, beantwoordde een enthousiaste medewerkster de vele vragen. Het informatiecentrum werd ook gebruikt bij officiële momenten tijdens de werkzaamheden, als vergaderruimte en als startpunt bij parkwandelingen voor betrokkenen of belangstellende bewoners.

Nu de werkzaamheden in het park zo langzamerhand afgerond worden, zullen parkbezoekers niet meer zo maar binnen kunnen lopen. Het informatiecentrum wordt echter nog niet weggehaald. Aannemers en uitvoerders maken er voorlopig nog gebruik van. Voor groepen is er altijd nog een mogelijkheid om het centrum op afspraak te bezoeken en natuurlijk zal het informatiecentrum een rol gaan spelen bij de officiële heropening van het vernieuwde Zuiderpark in het voorjaar van 2007.