Ingezonden persbericht


Persbericht 21 december 2006

PQR en Henkjan Smits op zoek naar kandidaten met de PQR-factor.

PQR is op 22 december 2006 gestart met een grootscheepse campagne om personeel te werven. Bezit jij de zogenaamde X-factor - bij PQR noemen ze dat de PQR-factor - dan ben jij 'Klaar voor PQR'.

Op 2 februari 2007 is het mogelijk om binnen 1 dag alle sollicitatierondes te doorlopen en zo aan het einde van de dag met een contract onder je arm weer naar huis te gaan. Bovendien ontvang je bij je aanstelling een Xbox 360!

Bij de zoektocht naar de juiste kandidaten wordt PQR bijgestaan door talentscout Henkjan Smits. Als gepaste locatie is gekozen voor TV-studio 23 op het Media Park in Hilversum.

Kandidaten die geïnteresseerd zijn kunnen zich inschrijven voor deze dag via de website www.PQR.com/factor.

Wat is de PQR-factor?

Eenvoud in ICT. Daar maakt PQR zich hard voor. Klanten voorzien van oplossingen die werken. PQR medewerkers zijn enthousiast, gedreven en proactief. Ze weten alles van de techniek en denken met de klant mee om de beste oplossing te realiseren. Daarbij gaan ze zelfstandig te werk en kijken nét wat verder dan anderen en maken daarmee het verschil. En dat verschil noemt PQR de PQR-factor.

Werken bij PQR betekent werken met plezier, vrijheid, professionaliteit en eenvoud in ICT. Maar wat betekenen deze woorden voor jou? Kun jij je hiermee identificeren? Dan heb jij wellicht de PQR factor en ben je klaar voor PQR.

Klaar voor PQR en Henkjan Smits?

PQR heeft het afgelopen jaar een explosieve groei doorgemaakt en verwacht deze groei door te kunnen zetten in 2007. Om aan de wensen van haar klanten te kunnen blijven voldoen, is PQR op zoek naar nieuwe medewerkers. Medewerkers die dezelfde waarden belangrijk vinden als de waarden waar PQR voor staat: professionaliteit, vrijheid en eenvoud. Medewerkers die de PQR-factor bezitten, die klaar zijn voor PQR.

Voor het verwerven van de juiste kandidaten heeft PQR Talentscout Henkjan Smits ingeschakeld. Hij is tenslotte ervaringsdeskundige als het om de X-factor gaat. Uiteraard heeft PQR Henkjan volledig op de hoogte gebracht van haar pakket aan wensen en eisen en zal hij op professionele wijze met kandidaten omgaan.

Niet alleen is Henkjan een grote trekpleister, ook de gekozen locatie is ludiek. De 'auditiedag' op 2 februari 2007 zal gehouden worden in TV-studio 23 op het Media Park te Hilversum. Tussen de sollicitatierondes door is er gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen.

Voor wie niets met Henkjan Smits heeft, is het natuurlijk ook mogelijk om op de gangbare wijze te solliciteren. Bij het openen van de pagina www.PQR.com/factor word je eerst voor de keuze gesteld of je via Henkjan Smits wilt solliciteren, of dat je dit liever direct bij PQR doet.

Over PQR.

PQR. Eenvoud in ICT. Makkelijke dingen moeilijk maken kan iedereen. Complexiteit terugbrengen tot de essentie is voor minder mensen weggelegd. Neem bijvoorbeeld het elastiek. In 1845 bedacht door de Brit Stephen Perry. Complex in al zijn eenvoud. PQR staat voor eenzelfde eenvoud. Alleen op een ander gebied: ICT-infrastructuren met focus op Server & Storage Solutions en de bijbehorende consolidatie- en virtualisatietrajecten, inclusief netwerk- en beveiligingsfunctionaliteit.

Neem voor meer informatie, logo's en foto's contact op met: PQR B.V.
Karin Mulder
Tel.: 030-6629729
E-mail: karin.mulder@pqr.nl

---- --