Supporters FC Groningen goed verzekerd bij Menzis

Menzis

De Supportersvereniging FC Groningen heeft een collectief contract afgesloten met zorgverzekeraar Menzis. Dit is een gevolg van het partnerschap van de Federatie van Betaald voetbal Organisaties (FBO) en Menzis. Leden van de Supportersvereniging FC Groningen kunnen tegen een sterk gereduceerd tarief een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen afsluiten.

Naast een Ombudsmanfunctie start de Supportersvereniging FC Groningen ook met een voordeelpakket voor de leden! De collectieve zorgverzekering van Menzis geeft hiertoe het startsein. Het voordeelpakket zal snel worden uitgebreid met mogelijke kortingen bij aanschaf van producten en diensten en andere extra's voor leden van de Supportersvereniging en FC Groningen!

Voordeel
Het voordeel van deelname aan de collectieve regeling van de Supportersvereniging bedraagt per persoon 7 euro per maand op de Basisverzekering en 9% korting op de Aanvullende (Tand) Verzekeringen. De Supportersvereniging vindt dit een scherp aanbod, waarbij de kwaliteit voor goede zorg en dienstverlening gewaarborgd is. Deze kortingen gelden voor de leden én hun gezin.

www.demenz.nl
Alle supporters die zich bij Menzis verzekeren hebben via www.demenz.nl de mogelijkheid om rechtstreeks met de eigen huisarts te overleggen. De site bladert als een magazine, informeert als een medische encyclopedie en geeft hulp alsof je op het spreekuur bent van je huisarts. Daarnaast biedt www.demenz.nl handige gezondheidstips, test-uzelf-testen, lifestyle nieuws, recepten, voordeelacties, medische nieuwtjes en meer.

Supportersvereniging FC Groningen volop in beweging
Het schitterende Supportershome, clubmagazine d'Olle Grieze en de Fantour zijn al tijden een vaste waarde voor de supporters. Sinds enige tijd zijn we bezig met de ontwikkeling van een pakket voor onze leden, waarbij leden bij een aantal organisaties aanspraak maken op bijvoorbeeld een fikse korting bij de aanschaf van producten en/of diensten. Hiermee wil de Supportersvereniging het lidmaatschap een grotere meerwaarde geven en de leden meer aan de voetbalclub binden. Hierdoor kunnen we nog meer en grotere sfeeracties organiseren en andere activiteiten opstarten die een grote positieve bijdrage aan de FC en het Noorden leveren. Bovendien wil de Supportersvereniging als volksclub een blijvende rol spelen op andere sociaal/maatschappelijke gebieden. Een zorgverzekering van Menzis past hier goed bij.


Noot voor de redactie (