Bergland Expres in trek

The train company b.v.

De skitrein Bergland Expres start op vrijdagavond 22 december een veelbelovend winterseizoen met een volledig bezette kersttrein naar de Oostenrijkse en Italiaanse skigebieden. Ook de Franse skigebieden worden dit jaar in het hoogseizoen aangedaan.

De Bergland Expres ontpopt zich steeds meer als een wintersporttrein voor zowel de Belgische als Nederlandse markt. Ook de Engelse markt weet de Bergland Expres met een platformwissel in Brussel steeds beter te bereiken. De goede contacten tussen de Bergland Expres en Salzburgerland begint vruchten af te werpen. Ook de Italiaanse regio Südtirol is een samenwerking aangegaan met de Bergland Expres. Dit betekent dat deze nachttrein vanaf Innsbruck via Brunico (Kronplatz) rijdt naar de eindbestemming San Candido. Met transfers worden de reizigers vanaf de uitstapstations naar een waaier van skigebieden gebracht.

Vanaf vrijdagavond 22 december 2006 tot 18 maart 2007 rijdt de Bergland Expres elk weekend vanaf Rotterdam via Roosendaal, Antwerpen-Berchem, Brussel-Zuid, Leuven en Luik-Guillemins rechtstreeks door naar de bestemmingen in Oostenrijk en Italië.

De Bergland Expres is een nachttrein met comfortabele couchette- en slaaprijtuigen. Een barrijtuig staat garant voor veel après-ski vertier, waar men een hapje en een drankje kan krijgen. De nachttrein vertrekt vanaf Rotterdam-Centraal op vrijdagavond om 18.08 uur en vanuit Brussel-Zuid om 20.25 uur.

De Bergland Expres is rechtstreeks boekbaar via 070/351300 (B) en 030-2320430 (NL) en haar website www.BerglandExpres.eu. In België is de Bergland Expres boekbaar via de touroperators Thomas Cook en Jetair. In Nederland staat de Bergland Expres in de winterprogramma's van Vrij Uit en TUI. Een netwerk van reisagenten en reisbureauketens verkoopt tickets voor de Bergland Expres.