BungalowS.nl nu ook in Languedoc en Côte d.Azur

Bookit

BungalowS.nl breidt uit in bekende vakantieregio.s als Languedoc, Côte d.Azur, Normandië, Bretagne en Aquitaine. De website is een samenwerking aangegaan met meer dan 150 Franse bungalowparken en campings. BungalowS.nl, een zustersite van Weekendjeweg.nl, wordt hiermee één van de grootste aanbieders van accommodaties in Frankrijk.

'Voor autovakanties is Frankrijk een van de meest populaire bestemmingen onder Nederlanders', zegt Ed Trentelman, directeur Public Relations. 'We willen dan ook binnen 2 jaar de Frankrijk specialist zijn, voor zowel zomer- als wintersportbestemmingen.' BungalowS.nl is steeds meer een marktplaats aan het worden, waar consumenten terecht kunnen voor al hun bungalow- en campingvakanties. In twee jaar tijd werden er meer dan 175.000 reserveringen via BungalowS.nl gemaakt.

Over Bookit en BungalowS.nl
BungalowS.nl is samen met Weekendjeweg.nl, Nachtjeweg.nl, Hotelletje.nl en Citytripper.nl, onderdeel van Bookit. Sinds 1989 is Bookit gespecialiseerd in het verzorgen van reserveringen voor hotels en bungalowparken. Er zijn 99 mensen werkzaam en in 2005 realiseerde het bedrijf 480.000 boekingen (1.120.000 passagiers).

Het assortiment van BungalowS.nl omvat honderden parken in Europa. Naast de bekende ketens als Center Parcs en Landal GreenParks, biedt de site ook volop keuze in onafhankelijke parken. In Frankrijk werkt BungalowS.nl o.a. samen met onafhankelijke parken en ketens als VVF Vacances, Odalys Vacances, Lagrange, Eurocamp, Keycamp en Eurogroup Vacances. De consument kan op eenvoudige wijze online prijsvergelijkingen maken en een verblijf boeken.