Weekendjeweg.nl beste reissite 2006

Bookit

Met meer dan 350.000 stemmen van het publiek is gisteravond de jaarlijkse internetverkiezing Website van het Jaar tot een hoogtepunt gekomen. Weekendjeweg.nl is verkozen tot nummer 1 in de categorie reizen.

Weekendjeweg.nl kreeg met 24,7% verreweg de meeste stemmen van het publiek. Hiermee bleef de website de nummers twee, drie en vier, D-reizen (14,6%), Centerparcs (12,5%) en KLM (10,4%) ruimschoots voor.

'Zeker gezien andere grote namen die in de categorie reizen genomineerd waren, zijn we bijzonder trots op deze publiekserkenning. We verbeteren onze website continue om de consument nog beter en sneller van dienst te zijn. Deze prijs is een groot compliment van ons publiek, en spoort ons nog eens extra aan te blijven werken aan vernieuwingen voor onze bezoekers.' Aldus Ed Trentelman, Directeur Public Relations van Bookit, de organisatie waarvan Weekendjeweg.nl onderdeel is.

Over Weekendjeweg.nl
Weekendjeweg.nl is marktleider op het gebied van korte tussendoor vakanties. Samen met BungalowS.nl, Nachtjeweg.nl, Hotelletje.nl en Citytripper.nl, is Weekendjeweg.nl onderdeel van Bookit. Sinds 1992 is Bookit gespecialiseerd in het verzorgen van reserveringen voor hotels en bungalowparken.