Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Jongen (14) verwond door vuurwerk

Publicatiedatum: 22-12-2006 15:36:09

Heteren - Een veertienjarige jongen uit Heteren heeft woensdag brandwonden opgelopen als gevolg van vuurwerk. Het slachtoffer bleek tweedegraads brandwonden te hebben opgelopen aan een been nadat er door onbekenden op de Beemdhof vuurwerk naar hem was gegooid. De jongen meldde zich donderdag bij de politie voor het doen van aangifte. Volgens de Heterenaar zou het voorval woensdag omstreeks half vijf gebeurd zijn toen hij een groepje jongeren gepasseerd was. De politie heeft de zaak in onderzoek.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Huissenaar aangehouden na intrappen deur

Publicatiedatum: 22-12-2006 15:35:00

Huissen - De politie heeft donderdagochtend een 38-jarige Huissenaar in zijn woonplaats aangehouden nadat hij bij zijn ouderlijke woning de deur zou hebben ingetrapt. De ouders van de man hadden kort na het voorval de politie gewaarschuwd. De Huissenaar werd in de achtertuin van de woning van zijn ouders aangetroffen en verkeerde onder invloed van alcohol. De man zou volgens de ouders de avond ervoor al aan de deur zijn geweest maar werd de toegang geweigerd omdat hij toen kennelijk dronken was. Donderdagochtend bleek zijn toestand ongewijzigd waarop hij wederom geweigerd werd. De Huissenaar zou daarop de deur in getrapt hebben. De Huissenaar is meegenomen naar het politiebureau en in verzekering gesteld. Door de ouders is aangifte gedaan.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Auto op zijn kant, inzittenden ongedeerd

Publicatiedatum: 22-12-2006 15:33:51

Zevenaar - De auto van een negentienjarige Zevenaarse heeft donderdagavond rondom schade opgelopen nadat hij op het Westeinde ter hoogte van de Vermeerstraat op zijn kant was gegaan. Het meisje en twee andere inzittenden kwamen met de schrik vrij. Volgens de verklaring van de automobiliste raakte ze rond zes uur door nog onbekende oorzaak in een slip. Daarbij botste de auto tegen een trottoirband en kwam op zijn kant terecht in een groenstrook. De Zevenaarse kampte wel met rug- en nekklachten maar bleek na een bezoek aan de huisarts geen letsel te hebben opgelopen. Volgens de politie was er geen drank in het spel. De auto van de Zevenaarse is afgesleept.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---