Batenburg Beheer

persbericht

Van Dalen neemt Bosma Installaties over

Van Dalen Installatietechniek B.V. te Twello, een dochter van Batenburg Beheer N.V., neemt de activiteiten over van Bosma Installaties B.V. te Deventer. Na de overname worden de activiteiten voortgezet onder de naam "Van Dalen - Bosma Installatietechniek". Van Dalen is een multidisciplinair installatiebedrijf met circa 80 vaste medewerkers. De opdrachten in de utiliteitsbouw voor installaties, beveiliging, onderhoud en inspectie worden thans geleverd vanuit vestigingen in Twello en Nijkerk. Naast de projectorganisatie is service- en onderhoud een belangrijk onderdeel bij Van Dalen Installatietechniek.
De overname van Bosma Installaties sluit goed aan bij de huidige activiteiten en geeft Van Dalen de mogelijkheid een nieuwe vestiging in Deventer te openen. Bosma is een gevestigd installatiebedrijf met circa 20 ervaren medewerkers waar de nadruk ligt op werktuigkundige installaties en loodgieterwerk. Bosma beschikt onder andere over een groot aantal lokale service- en onderhoudscontracten.
Rotterdam, 22 december 2006
Directie Batenburg Beheer N.V.
Bedrijfsprofiel Batenburg Beheer N.V.
Batenburg Beheer omvat een groep van dienstverlenende ondernemingen, actief op het gebied van installatietechniek en technische handel. De bedrijven zijn actief in de markten utiliteitsbouw, industrie en infrastructuur. De Batenburg Groep bestaat uit twaalf operationele werkmaatschappijen hoofdzakelijk gevestigd in Nederland en België met in totaal ruim 1.000 medewerkers. In 2005 werd een omzet behaald van ¤ 131 miljoen met een nettowinst van EUR 4,8 miljoen. De aandelen van de vennootschap zijn genoteerd aan Euronext Amsterdam N.V. Batenburg Beheer N.V.
Postbus 9441
3007 AK Rotterdam
Tel. 010-2928080
E-mail info@batenburg.nl