Ingezonden persbericht


PERSAANKONDIGING -

RVS trakteert op gratis bezoek aan dierentuin

RVS luidt het nieuwe jaar wederom in met een aanbod voor een gratis bezoek aan de dierentuin. Alle Nederlanders kunnen via internet vrijkaarten reserveren voor een bezoek op 1 januari 2007 aan één van de 13 deelnemende dierentuinen. Gezinnen zijn voor RVS een belangrijke doelgroep. Dit is de reden dat RVS de dierentuinen, een gezinsattractie bij uitstek, openstelt. Een mooie gelegenheid om het nieuwe jaar op een gezellige en educatieve manier te starten. Via advertenties in de kranten wordt iedereen uitgenodigd om op nieuwjaarsdag een dierentuin te bezoeken. RVS organiseert deze actie in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen (NVD).

Wie wil profiteren van de dierentuinactie van RVS kan via de website www.RVS.nl/gratisnaardedierentuin kaarten reserveren voor hun favoriete dierentuin. Kaarten kunnen vanaf 27 december 10.00 uur gereserveerd worden. Na aanmelding ontvangt men een ticket met barcode via de mail, dat als toegangbewijs dient.

Iedereen is van harte welkom in één van de 13 NVD dierenparken: Vogelpark Avifauna te Alphen aan de Rijn, DierenPark Amersfoort te Amersfoort, Artis te Amsterdam, Burgers' Zoo te Arnhem, Dierenpark Emmen te Emmen, Dierenpark Wissel te Epe, Safaripark Beekse Bergen te Hilvarenbeek, GaiaPark Kerkrade Zoo te Kerkrade, Aqua Zoo Friesland te Leeuwarden, Dierenrijk Europa te Mierlo (Eindhoven), Zoo Parc Overloon te Overloon, Ouwehands Dierenpark te Rhenen, Diergaarde Blijdorp te Rotterdam.

RVS is één van de grotere Nederlandse financiële dienstverleners met 950 eigen adviseurs in loondienst. RVS geeft persoonlijk financieel advies bij klanten thuis en richt zich op pensioenen, verzekeringen en hypotheken. Het bedrijf heeft al meer dan 165 jaar ervaring en bedient 1.4 miljoen particuliere klanten. RVS is onderdeel van de ING Groep waardoor RVS haar klanten een optimale kwaliteit van producten en dienstverlening kan bieden.

RVS organiseert deze actie in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen (NVD) en ondersteunt hiermee deze vereniging. De NVD dierentuinen behoren tot de modernste dierentuinen ter wereld. In veel gevallen lopen ze voorop. De NVD zet zich al meer dan 40 jaar in voor samenwerking op het gebied van dierenwelzijn, educatie en natuurbehoud. Bijvoorbeeld met het gezamenlijke NVD Natuurbeschermingsfonds ondersteunen de NVD dierentuinen kleinschalige projecten, waar ook ter wereld, die zijn gericht op het behoud van bedreigde diersoorten én hun natuurlijk leefgebied.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen:

- Godelieve Janssen, woordvoerder van RVS, telefoonnummer (0318) 66 34 56 of mobiel 06 ­ 55 87 13 47, e-mail: Godelieve.Janssen@mail.rvs.nl
- Mariëlle van Aggelen, directeur van NVD, telefoonnummer (020) 520 0750, e-mail mvanaggelen@nvdzoos.nl.
- Of kijk op www.RVS.nl/gratisnaardedierentuin.