Ingezonden persbericht


Elsevier benoemt Shira Tabachnikoff tot Director Corporate Relations

Amsterdam, 22 december 2006 - Per 1 december 2006 is Shira Tabachnikoff (40) aangetreden als director corporate communicatie bij Elsevier, de grootste wetenschappelijke uitgever wereldwijd, onderdeel van Reed Elsevier.

Vanuit het Amsterdamse hoofdkantoor van Elsevier is Shira verantwoordelijk voor communicatie in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Afrika. Haar taken omvatten media relaties, issue management en activiteiten op het gebied van verantwoord ondernemen.

Shira heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied van public relations, opgedaan in diverse management posities bij Pleon, Burson Marsteller en meest recentelijk als Executive Director bij Edelman. Daarvoor heeft Shira al voor wetenschappelijke uitgevers gewerkt: bij McGraw-Hill was ze verantwoordelijk voor de Franstalige gebieden in Europa en bij Elsevier heeft ze aan de marketing en promotie van meerdere wetenschappelijke tijdschriften gewerkt. Shira is Amerikaanse van oorsprong, maar woont al meer dan 10 jaar in Nederland. Ze spreekt vloeiend Engels, Nederlands en Frans.

# # #

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Anna Hogrebe
Corporate Relations
Elsevier
Tel: +31 20 485 3269

A.Hogrebe@elsevier.com


---- --