Landstede


Discovery Tour Overijssel in Ommen

Jongerencentrum Punt organiseert Vrijdag 22 december een concert voor Discovery Tour Overijssel. Het gaat deze keer om een concert Sarazvati en Edge Of Nothing.

Om 21.30 uur bijt Sarazvati het spits af. Zeer goede pop uit Frankrijk. Hoewel, pop: het is meer dan dat. Eigenlijk vist Sarazvati in meerdere vijvers.

Niet voor niets noemen ze James Brown en The Who als een van de vele voorbeelden. Muzikaal vertaalt dat zich naar ongekend aanstekelijke nummers. De afwisseling in stijlen ten spijt, vormt de band toch een eenheid.

Niet in de laatste plaats doordat er een vleugje Deeus, Weezer, ietwat Gorillaz en de energie van The Beastie Boys aan de muziek zijn toegevoegd. Met Happy Kali Yuga (2004) heeft de band een uitstekende plaat afgeleverd en waarvan de nummers ook live van de podia afspatten.. Vive la France!

De tweede band, Edge Of Nothing begint om 22.30 uur. De band is enorm enthousiast en energiek. Dat straalt ze zeker uit wanneer ze op het podium staat. De band zet een mooie show neer voor jong en oud.

U zult zien dat de muziekkeus gebaseerd is op zowel oude rockhits als huidige muziek. Ze spelen nummers van Anouk tot aan Guns N Roses. Oftewel, de band heeft een uitgebreid repetoire, dus voor elk wat wils. Edge Of Nothing kan voor U de hele avond volspelen of maar een half uurtje, geheel naar keuze.

De Discovery Tour Overijssel is een initiatief van Kunst & Cultuur Overijssel en wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel en het landelijke Fonds voor Podiumprogrammering en Marketing.

Discovery Tour Overijssel