Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Crazy après Christmas party in Het Achterhuus te Zuidwolde

UPDATE:

Wij hebben op het laatste moment nog een speciale act weten te regelen voor deze avond. Want ja wat is een après skit party zonder het muzikale due ROEF EN MARIAN (bekend van X-factor)

Op vrijdag 22 december van 21.00 uur tot en met 02.00 uur vindt in Café Het Achterhuus in Zuidwolde een groot thema feest plaats! Het thema van deze avond is CRAZY APRÈS CHRISTMAS PARTY, een feest met een muzikale mengeling van een après ski tent met kerst invloeden!! DJ Heras alias Sander Bulthuis zal de mensen laten swingen op de allergrootste hits. Op een après ski party mogen natuurlijk ook geen top-artiesten ontbreken om de avond muzikaal aan te kleden. Wij hebben op het laatste moment een gaatje in de agenda weten te vinden van het mega populaire en muzikale duo Roef en Marian (bekend van X-factor). Zij zullen met o.a. hun kaskraker "Hoe zou ut zijn" een welkome toevoeging zijn op onze avond.

Deze avond is een onderdeel van de barcompetitie die heel Zuidwolde bezig houdt. Teams nemen een avond de bar over en proberen zoveel mogelijk omzet te behalen. Het team met o.a. de meeste omzet wint de competitie!

Op vrijdagavond 22 december is Het Achterhuus in handen van Sander Bulthuis, Arnold Zanting en Marian Poeste. Dat betekent alle remmen los.... Tijdens deze avond worden mooie prijzen verloot onder de aanwezigen o.a. een grilplaat (t.w.v. 80 euro), een rollade, etc.. Dus wees erbij! De avond wordt mede mogelijk gemaakt door A en H Catering Zuidwolde.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Sander Bulthuis op telefoonnummer 06-13093770.


---- --