Gemeente Bronckhorst
---

De nieuwe gemeentegids Bronckhorst 2007 is uit!

Gids heeft vernieuwd uiterlijk

Een dezer dagen ligt hij bij de Bronckhorster inwoners in de bus: de spiksplinternieuwe gemeentegids Bronckhorst 2007. Een ideale wegwijzer voor alle inwoners van de gemeente. De gids ziet er dit jaar qua uiterlijk geheel anders uit dan de afgelopen twee jaar. Zo is de gids dit jaar bijvoorbeeld op A4-formaat. De gemeente is met een andere uitgever in zee gegaan (FMR-producties) en dat vroeg natuurlijk om een heel nieuw, bijzonder jasje dat past bij de kleurrijke gemeente die Bronckhorst is.

Ook dit keer staat de gemeentegids weer boordevol informatie over verenigingen, scholen, stichtingen, bedrijven en instellingen in Bronckhorst. Daarnaast bevat de gids vanzelfsprekend de nodige informatie over het gemeentebestuur, de ambtelijke organisatie, gemeentelijke diensten en producten, telefoonnummers, adressen en openingstijden van het gemeentehuis etc. Ook is er aandacht voor de geschiedenis en bezienswaardigheden van de plaatsen die Bronckhorst vormen.

De gids bevat bovendien enkele 'specials' over Trouwen in Bronckhorst, Unieke evenementen die in Bronckhorst georganiseerd worden en Zaken waar de gemeente zich in 2007 speciaal mee bezighoudt.

De gemeentegids wordt vanaf eind volgende week t/m half januari huis aan huis verspreid. Inwoners die na half januari geen gids hebben ontvangen kunnen contact opnemen met de afdeling Communicatie van de gemeente of een gids afhalen bij de receptie in het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat.

Hengelo Gld., 22 december 2006

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Margreet Arends, afdeling communicatie, tel. (0575) 75 04 70.


---- --