Gemeente Weert

22 december 2006

START PRODUCTIE GEMEENTEGIDS DOOR NIEUWE UITGEVER

De gemeente Weert is gestart met de voorbereidingen voor de nieuwe gemeentegids, editie 2007. Voor deze gids werkt de gemeente voor het eerst samen met uitgeverij City & Tourist Promotions uit Kaatsheuvel. Deze organisatie is inmiddels begonnen met de werving van advertenties en de correctie van de gegevens in de gids. De nieuwe gids wordt in mei gratis huis-aan-huis verspreid. Daarnaast verschijnt er ook een digitale versie van de gemeentegids op internet. Deze is dan te vinden via www.weert.nl.

Binnenkort ontvangen de instellingen en verenigingen die in de gemeentegids 2006 zijn vermeld een schrijven waarin gevraagd wordt wijzigingen door te geven. Het is van groot belang deze brief retour te sturen, ook als er geen wijzigingen zijn. Alleen op die manier wordt duidelijk of deze brief u bereikt heeft. Wordt uw instelling nog niet vermeld in de gids of heeft u bijvoorbeeld dit jaar een vereniging opgericht, dan kunt u zich schriftelijk aanmelden om in de nieuwe gemeentegids te worden opgenomen. U kunt dit doen door een kort briefje te schrijven waarin naam en adresgegevens van de vereniging of instantie worden vernoemd, en dit te zenden naar de gemeente Weert, Infocentrum, Postbus 950, 6000 AZ Weert.

Bedrijven ook op internet
Een gemeentegids is niet compleet zonder advertenties van plaatselijke winkeliers, bedrijven en instellingen. Zij zorgen immers ook voor informatie waaraan (nieuwe) inwoners behoefte hebben. Vandaar dat een acquisiteur van de uitgeverij binnenkort bij bedrijven in Weert zal aankloppen. Hij kan daarbij een brief van de gemeente tonen. In die brief bevestigt de gemeente dat de acquisiteur activiteiten uitvoert in opdracht van de gemeente Weert. Bedrijven die een advertentie in de gemeentegids plaatsen worden ook vermeld in de digitale gemeentegids die op internet verschijnt en die gekoppeld is aan de gemeentelijke website (www.weert.nl). Er zijn andere firma's actief die in eigen beheer een vergelijkbare gids uitbrengen en bedrijven en instellingen benaderen voor het plaatsen van advertenties in hun uitgave. De gemeente Weert distantieert zich van deze initiatieven. Het gaat in deze gevallen niet om de officiële gemeentegids van Weert. Wilt u als bedrijf worden vermeld in de gids, neem dan contact op met City & Tourist Promotions, tel. (0416) 344 333, voor het plaatsen van een advertentie.

2006.240 FS


---- --