Ingezonden persbericht


CA VORMT BENELUX-ORGANISATIE
CA benoemt Bennie Peleman tot Manager Benelux

Nieuwegein, 22 december 2006 - CA heeft een Benelux-organisatie gevormd die zal worden geleid door Bennie Peleman. Peleman was Country Manager van CA België en is nu Manager Benelux. De creatie van een Benelux-organisatie is de volgende stap in de strategie van CA voor het vereenvoudigen en versterken van haar EMEA-organisatie.

In de nieuwe structuur vervalt de rol van de Country Manager voor zowel België en Luxemburg als Nederland. De Country Manager van CA Nederland, Frank Fidder, zal een andere functie krijgen binnen CA.

"Ik ben erg blij met de aanstelling van Bennie Peleman met onmiddellijke ingang", zegt Patrick Starck, Vice President and Regional Director van CA Southern Europe. "De nieuwe Benelux-organisatie is onder het leiderschap van Bennie goed gepositioneerd om in te haken op nieuwe groeimogelijkheden en in staat de klanttevredenheid te verhogen. Met hem verwacht ik dat we onze positie kunnen versterken als managementsoftwareleverancier, die complexe IT-systemen vereenvoudigt en integreert."

Bennie Peleman begon in januari 2005 bij CA als Country Manager voor België en Luxemburg. Daarvoor had hij ruim twintig jaar ervaring opgedaan in lokale en internationale IT-bedrijven, waarvan zestien jaar in zakelijke managementfuncties in de software-industrie.

Voor hij bij CA kwam werken, was Bennie Peleman Managing Director EMEA van de Kernel Group, dat werd overgenomen door Veritas. Ook was hij in het verleden Managing Director Benelux van de bedrijven Viasoft en Nat Systems, en daarvoor Benelux Sales Manager bij Legent.

(244 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over CA
CA (NYSE:CA), één van 's werelds grootste IT-management softwarebedrijven, integreert en vereenvoudigt het management voor ondernemingsbrede IT. CA is opgericht in 1976, heeft zijn hoofdkantoor in Islandia. N.Y. en is actief in meer dan 140 landen. Voor meer informatie, zie http://ca.com

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Kim van Bokhoven van LEWIS, PR bureau: Tel : 040-235 46 00 Fax 040-235 46 01
E-mail : kimv@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over CA kunt u contact opnemen met Mika Lassen, CA : E-mail: mika.lassen@ca.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com